GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πέρασε από το τελωνείο δέμα με ενέσεις για εκτέλεση θανατοποινιτών

Ένα δέμα με ενέσεις για την εκτέλεση θανατοποινιτών σταμάτησαν οι τελεωνειακοί υπάλληλοι ελέγχου στο αεροδρόμιο του Φίνιξ στην Αριζόνα...

Δεν πέρασε από το τελωνείο δέμα με ενέσεις για εκτέλεση θανατοποινιτών
Ένα δέμα με ενέσεις για την εκτέλεση θανατοποινιτών σταμάτησαν οι τελεωνειακοί υπάλληλοι ελέγχου στο αεροδρόμιο του Φίνιξ στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Το δέμα είχε μέσα φάρμακα αξίας 27.000 δολαρίων.
Οι εκτελέσεις με θανατηφόρο ένεση θεωρούνται νόμιμες στην πολιτεία της Αριζόνα αλλά ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, έχει κρίνει μη νόμιμη την παραγωγή του συγκεκριμένου φαρμάκου στην πολιτεία.
Έτσι, όταν τα φάρμακα έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Φίνιξ, ομοσπονδιακοί υπάλληλοι το παρακράτησαν, σύμφωνα με το SkyNews.
Η Αριζόνα και άλλες πολιτείες των ΗΠΑ δίνουν μάχη εδώ και χρόνια να πάρουν έγκριση παραγωγής θανατηφόρων φαρμάκων καθώς οι ευρωπαϊκές φαρμακευτικές αρνούνται να τους παραδώσουν φάρμακα για εκτελέσεις.
Συχνά οι αρχές αλλάζουν τη σύσταση των φαρμάκων που χορηγούνται κατά τις εκτελέσεις ή αναβάλλουν τις εκτελέσεις. Για παράδειγμα το Οχάιο έχει αναβάλλει όλες τις εκτελέσεις μέχρι το 2017 αναζητώντας μια λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση