GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Κάποιοι επικαλούνται την ενότητα στα λόγια, όχι στις πράξεις

Ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για προσχηματική πρόσκληση των...

Τζιτζικώστας: Κάποιοι επικαλούνται την ενότητα στα λόγια, όχι στις πράξεις
Ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για προσχηματική πρόσκληση των υπόλοιπων υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. στη Μαδρίτη, καθώς για δύο ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα δεν συναντήθηκαν.
Ο κος Τζιτζικώστας δήλωσε στο Mega ότι όσο βρίσκονταν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος οι τρεις συνυποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, δεν βγήκε ούτε μία κοινή φωτογραφία. Εγώ δεν συνάντησα καν τον κύριο Μεϊμαράκη, είπε, «τον άκουσα μόνο να μιλάει».
Κάποιοι επικαλούνται την ενότητα στα λόγια, αλλά δεν την υπηρετούν στις πράξεις, τόνισε.
Αναφερόμενος στις φήμες πως ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει την υποψηφιότητά του, ο Απ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε "υποτιμητικό" το ότι λένε ότι τον στηρίζει ο Σαμαράς: "Με τον κύριο Σαμαρά συγκρούστηκα και πολιτικά, για τον ΕΝΦΙΑ και ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και προσωπικά, οπότε σας λέω ξεκάθαρα, ότι αυτό που βλέπετε, αυτό είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δεν κρύβεται πίσω του κανένας μηχανισμός και κανένα πρόσωπο″ είπε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε επίσης πως ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε «συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες» με τη Ντόρα Μπακογιάννη όσον αφορά την υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ. Και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία στο ΕΛΚ παρουσίασε μια πολύ κακή εικόνα στο συνέδριο.
Τελικά, είπε ο κύριος Τζιτζικώστας, «βάλαμε μπροστά την υποψηφιότητα που επέλεξε ο Μεϊμαράκης, μπλοκάραμε τους Κύπριους και κατόπιν την αποσύραμε λόγω κάκιστων χειρισμών, με αποτέλεσμα ο ελληνισμός, Ελλάδα και Κύπρος να μην έχει αντιπρόεδρο στο ΕΛΚ, μια τόσο κρίσιμη περίοδο».
Επιμένοντας ότι ο κύριος Μεϊμαράκης τορπιλίζει την ενότητα του κόμματος, αναρωτήθηκε «γιατί στο δείπνο με τον Ολάντ, ο μεταβατικός πρόεδρος εκπροσωπήθηκε από μία βουλευτή (την Ντόρα Μπακογιάννη) και όχι από τον γραμματέα της ΚΟ, θεσμικά», για να απαντήσει πως «προφανώς ήταν αποτέλεσμα κάποιας συμφωνίας πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτά πρέπει να τελειώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση