ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ακόμα και αναγκαστική μετακίνηση στο Δημόσιο για τους... αντιρρησίες

Share it:
Ακόμα και αναγκαστική μετακίνηση στο Δημόσιο για τους... αντιρρησίες

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές που έρχονται κατά το επόμενο χρονικό διάστημα στο Δημόσιο με μετακινήσεις υπαλλήλων και υποχρεωτικές μετατάξεις σε τομείς πρώτης προτεραιότητας, όπου υπάρχουν διαπιστωμένες ανάγκες με το μόνιμο μηχανισμό κινητικότητας που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση. 

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής στους βασικούς στόχους είναι η ολοκλήρωση των οργανογραμμάτων και περιγραμμάτων θέσεων εργασίας σε όλο το Δημόσιο,όπου θα περιγράφονται τα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση και την ειδικότητα των υπαλλήλων. 

Επιπλέον, τα οργανογράμματα θα προβλέπουν τη μετακύλιση αρμοδιοτήτων από το κεντρικό κράτος σε περιφερειακές υπηρεσίες. 

Στο κάδρο βρίσκεται επίσης η συγχώνευση κλάδων και ειδικοτήτων με τόσο να διευκολυνθεί η εσωτερική κινητικότητα των υπαλλήλων, καθώς και η διαμόρφωση του Μητρώου Υπαλλήλων με βάση τα προσόντα και τα καθήκοντα του καθενός. 

Μάλιστα, πρόκειται να δημιουργηθεί εφαρμογή στο διαδίκτυο, η οποία θα παρουσιάζει με λεπτομέρεια την εικόνα του ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο Τομέα, ενώ αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία εσωτερικής προκήρυξης θέσεων για την κάλυψη αναγκών σε διάφορες θέσεις σε εθελοντική βάση. 

Τέλος, εάν δεν καλυφθούν οι απαιτούμενες θέσεις, θα γίνεται υποχρεωτική μετακίνηση προσωπικού, με προορισμό κυρίως θέσεις πρώτης ανάγκης. 

Share it:
Reactions:

Οικονoμικά νέα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση