GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καθαρά" τα όπλα της γιάφκας του Μαραθώνα

Την διαπίστωση ότι τα όπλα που βρέθηκαν χθες σε γιάφκα στον Μαραθώνα που σχετίζεται με τον Πετρακάκο, είναι καθαρά ανακοίνωσε σήμερα η ...

Την διαπίστωση ότι τα όπλα που βρέθηκαν χθες σε γιάφκα στον Μαραθώνα που σχετίζεται με τον Πετρακάκο, είναι καθαρά ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία.

Ο οπλισμός που βρέθηκε στο σπίτι-αποθήκη περιελάμβανε

  • Δύο (2) πιστόλια.
  • Δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov.
  • Δύο (2) εκτοξευτήρες ρουκετών.
  • Υποπολυβόλο MP-5.
  • Χειροβομβίδα.
  • Αλεξίσφαιρο γιλέκο εμπορίου. 

Από τη βαλλιστική εξέταση, που διενεργήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι τα παραπάνω όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το οίκημα νοικιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, με πλαστά στοιχεία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από μέλος της λεγόμενης «συμμορίας ληστών του Διστόμου», στην οποία συμμετείχε και ο προσφάτως συλληφθείς στον Βόλο, Γιώργος Πετρακάκος

Εκτός από τα όπλα, στο σπίτι-κρησφύγετο βρέθηκαν και 9 κλεμμένα οχήματα, συγκεκριμένα: 

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλο TIGUAN, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014.

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART, μοντέλο FORTWO CABRIO, χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014.

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI, μοντέλο COOPER, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014.

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο AURIS, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014.

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο YARIS, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014.

· Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP, μοντέλο CHEROKEE, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007.

· Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013.

· Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI, μοντέλο GSX R1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014.

· Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI, χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015.

Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση