GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση – σοκ του Τραμπ για τους Σύρους πρόσφυγες

«Αν κερδίσω, θα πάνε πίσω», δήλωσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ντόναλντ Τ...

Δήλωση – σοκ του Τραμπ για τους Σύρους πρόσφυγες

«Αν κερδίσω, θα πάνε πίσω», δήλωσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στους Σύρους πρόσφυγες.

Τη συγκεκριμένη δήλωση, την έδωσε ο ίδιος σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κιν του Νιου Χάμσαϊρ και θεωρείται από τους αναλυτές ως αλλαγή πολιτικής, καθώς νωρίτερα σε συνέντευξή του στο Fox News, είχε πει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να δεχθούν περισσότερους πρόσφυγες.

«Ακούω ότι θέλουμε να δεχθούμε 200.000 Σύρους. Και μπορεί να είναι -ακούστε, μπορεί να είναι Isis», είπε αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος και συνέχισε: «Είναι ένας στρατός 200.000 ανδρών. Αν κερδίσω, θα πάνε πίσω».

Η αντίφαση του Τραμπ έρχεται από το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή του, είχε πει για τους πρόσφυγες ότι μισεί την ιδέα να γίνουν δεκτοί οι πρόσφυγες από τις ΗΠΑ, ωστόσο όπως τόνισε «σε μία ανθρωπιστική βάση, με όλο αυτό που συμβαίνει, πρέπει να το κάνεις. Είναι σαν να ζεις στην κόλαση στη Συρία. Αυτοί ζουν στην κόλαση».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση