GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Μετά τις αλλαγές στην κυβέρνηση είμαστε σε καλύτερη θέση - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι σημαντικό να τελειώσει γρήγορα η πρώτη αξιολόγηση και με επιτυχία», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σ...

Τσακαλώτος: Μετά τις αλλαγές στην κυβέρνηση είμαστε σε καλύτερη θέση - ΒΙΝΤΕΟ
«Είναι σημαντικό να τελειώσει γρήγορα η πρώτη αξιολόγηση και με επιτυχία», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Αισθάνομαι ότι μετά τις αλλαγές που κάναμε στην κυβέρνηση είμαστε σε καλύτερη θέση ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε το πολύ δύσκολο έργο για να τελειώσει αυτή η πρώτη αξιολόγηση», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:
«Αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε για τα σημαντικά ζητήματα. Έχουμε σημαντικές μάχες να κερδίσουμε, για τις συντάξεις, τα κόκκινα δάνεια, τις εργασιακές σχέσεις.
Αλλά ξέρουμε ότι για να κερδίσουμε αυτές τις μεγάλες μάχες χρειάζεται και μία πολύ μεγάλη πολιτική καμπάνια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση