GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψυχάρης, ο Τσίπρας, ο Κοτσακάς κι ο Τσοχατζόπουλος...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη Είπα να μην κάνω πολιτικές αναρτήσεις αλλα δεν μπορώ.... απο χθες πνίγηκα... κι επειδή κάποιοι.... κοιμο...

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη
Είπα να μην κάνω πολιτικές αναρτήσεις αλλα δεν μπορώ.... απο χθες πνίγηκα... κι επειδή κάποιοι.... κοιμούνται, ξύπνησα εγώ και θυμήθηκα!!!!
Πρώτο χτύπημα...
Ο Ψυχάρης του γνωστού συγκροτήματος, ο πρώην Διοικητής του Αγίου όρους χωρίς τα τυπικά προσόντα, ο βλάσφημος, στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, ταυτίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μ αυτό το ανδρείκελο τον Τσίπρα!
Η διαπλοκή δείχνει τα δόντια της...και κάποιοι κοιμούνται...
Δεύτερο χτύπημα...
Ο Κοτσακάς στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ...ούτε αυτό τους ξύπνησε, αυτοί κοιμούνται...
Τα αυτιά και τα μάτια του Τσοχατζόπουλου, που απο το 1981 ξεκινώντας απ το Υπουργείο Δημοσίων έργων, συνεχώς και αδιαλείπτως το είχε υπαρχηγό του!!!!!!!
Και όχι μόνο στα Υπουργεία, αλλα και στο κόμμα, για να ελέγχει τα πάντα, ο Ακης Εκτελεστικό ο Κοτσακάς Οργανωτικό, είπαμε τα αυτιά και τα μάτια του!!!!!!!!!
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν χτυπήθηκε, λοιδωρήθηκε, στήθηκε ολόκληρη φιέστα προεκλογικά το 2012, με την σύλληψη Τσοχατζόπουλου και Σια ... για να σπιλωθεί και να βρεθεί τελικά .... "εκεί εκεί στην τρίτη εθνική" κι ακόμα χειρότερα!!!!
Το ΠΑΣΟΚ, μόνο το ΠΑΣΟΚ, οι άλλοι "καθαρίστηκαν" και να... ένας ένας πετιέται...ο Κοτσακάς καταλαμβάνει και πάλι την θέση που χρόνια κατείχε, απο Υπαρχηγός του Ακη, Υπαρχηγός του Τσίπρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σοφέ λαέ μου, ψήφισες για να πετάξεις το παλιό και να φέρεις το νέο, το καινούργιο!!!! Δ Ι Κ Α Ι Ω Ν Ε Σ Α Ι σιγά και σταθερά!!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση