GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Καμία υπόθεση φοροδιαφυγής δεν θα μείνει ανεξέλεγκτη

Καμία υπόθεση φοροδιαφυγής δεν θα μείνει ανεξέλεγκτη, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, κατά τη συζήτηση του νο...

Αλεξιάδης: Καμία υπόθεση φοροδιαφυγής δεν θα μείνει ανεξέλεγκτη

Καμία υπόθεση φοροδιαφυγής δεν θα μείνει ανεξέλεγκτη, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

«Εμείς δεν έχουμε τίποτα για να κρυφτούμε. Ξεκινάμε μεγάλο επιχειρησιακό σχέδιο και θα φτάσουν όλες αυτές τις υποθέσεις μέχρι τέλους», τόνισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντας τους ευνοϊκές ρυθμίσεις που ψήφισαν οι κυβερνήσεις τους, χαρίζοντας, όπως είπε, εκατομμύρια στη διαπλοκή που τις στήριζαν.

«Με την τροπολογία για τις τριγωνικές συναλλαγές χαρίσατε αρκετά ισοδύναμα μέτρα. Όχι μόνο ισοδύναμα μέτρα στην εκπαίδευση θα βρίσκαμε, αλλά κάτι παραπάνω» τόνισε και πρόσθεσε: «Σε λάθος πεδίο επιλέξατε να κάνετε αντιπολίτευση. Ο κόσμος κατάλαβε καλά τη πολιτική της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που οδήγησε τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση».

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα, έκανε λόγο για προσπάθεια εντυπωσιασμού και όχι ουσίας, και τόνισε ότι όλα έχουν απαντηθεί και έχουν τεκμηριωθεί σημείο προς σημείο.

«Δεν αλλάζει τίποτα στον ΕΝΦΙΑ. Ότι ίσχυε το 2014 ισχύει και για το 2015. Για να μην υπάρχει γκρίζα ζώνη στη φοροδιαφυγή αποσύραμε την διάταξη που έδινε τη δυνατότητα να κάνουν εμπρόθεσμες δηλώσεις οι επιχειρήσεις όταν δίνεται εντολή ελέγχου», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ενώ επανέλαβε ότι «δεν είναι το συνολικό φορολογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης αυτό το νομοσχέδιο».

«Είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που έχουμε να κάνουμε στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας», σημείωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση