GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε από την Ξάνθη η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Κυπέλλου

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τα Πηγάδια η ΑΕΚ στην “πρεμιέρα” της στο φετινό Κύπελλο, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάν...

Πέρασε από την Ξάνθη η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Κυπέλλου

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τα Πηγάδια η ΑΕΚ στην “πρεμιέρα” της στο φετινό Κύπελλο, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάνθης χάρη σε γκολ του Κρισάντους.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως στο 10' η κεφαλιά του Σοϊλέδη απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ στο 16' ο Βάργκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 51', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κρισάντους, που με σουτ από κοντά νίκησε τον Τσενάμο για το 1-0.

Το γκολ ενίσχυσε ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ, που πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 72' κινδύνευσαν να ισοφαριστούν, όταν ο Μπαρόχα απέκρουσε δύσκολα την μπάλα μετά από ωραία γυριστή κεφαλιά του Ερέα, ενώ στις καθυστερήσεις το γυριστό σουτ του Ράνου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Και σαν να μην έφτανε η ήττα για τους Ακρίτες, χάνουν και τον Βασιλακάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στο 19' και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ενάμιση μήνα.

Σε άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο που διεξήχθη νωρίτερα στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0 (Μαγέφσκι 45', Καϊκούτ με πέναλτι στο 52'), όμως τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο τέλος με τους Κούρο (84') και Λαζαρίδη (88').

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση