GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ντοκουμέντα από τη δράση Ρουπακιά στη Χρυσή Αυγή - ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι μόνο «περαστικός» από την Χρυσή Αυγή, δεν ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς αλλά αντίθετ...

Νέα ντοκουμέντα από τη δράση Ρουπακιά στη Χρυσή Αυγή - ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι μόνο «περαστικός» από την Χρυσή Αυγή, δεν ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς αλλά αντίθετα ήταν πανταχού παρών, δημοσιεύει σήμερα το Έθνος της Κυριακής.

Πότε χαιρετά ναζιστικά στη Νέδα, πότε βρίσκεται πίσω από τα «μεγάλα κεφάλια», τον Λαγό και τον Παναγιώταρο, ενώ η θέση του είναι πάντα δίπλα στον «πυρηνάρχη» Πατέλη. 

Ο φακός τον έχει «συλλάβει» να είναι χαλαρός και να μιλά στο τηλέφωνο, λίγο πριν ξεκινήσει η δράση του πυρήνα Νίκαιας. 

Όπως και έτερος «περαστικός» κατά τα λεγόμενα της Χ.Α, Τάσος Μιχάλαρος τον οποίο αναγνώρισαν οι μάρτυρες στη δίκη και τα οπτικά ντοκουμέντα, πρωταγωνιστεί ως… «διμοιρίτης» των ταγμάτων της Χ.Α, με δράση τουλάχιστον από το 2012. Ο ίδιος ήταν άλλωστε μέσα στην καφετέρια «Κοράλλι» τη βραδιά της δολοφονίας Φύσσα και είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην κινητοποίηση του τάγματος Νίκαιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση