GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λίντσεϊ Λόχαν μελλοντική υποψήφια... πρόεδρος

Τρέμε Ντόναλντ Τραμπ. Αν και ακόμη οι Αμερικανοί δεν ξέρουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μπαράκ Ομπάμα ήδη ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες ...

Η Λίντσεϊ Λόχαν μελλοντική υποψήφια... πρόεδρος
Τρέμε Ντόναλντ Τραμπ. Αν και ακόμη οι Αμερικανοί δεν ξέρουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μπαράκ Ομπάμα ήδη ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του 2020.
Μετά τον ράπερ και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, ήρθε σήμερα να εκδηλώσει ενδιαφέρον, για την υποψηφιότητα του αξιώματος του Προέδρου των ΗΠΑ για το 2020 και το παιδί θαύμα, Λίντσεϊ Λόχαν.
Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο που είχε πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα με τη δικαιοσύνη για κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, αποκάλυψε τα σχέδιά της μέσω Instagram. Η 29χρονη Λίλο, ανέβασε μία φωτογραφία της από τον Δείπνο των Ανταποκριτών στο Λευκό Οίκο το 2012 γράφοντας: "Το # 2020 μπορεί να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Μέσα από σκαμπανεβάσματα #YESWECAN ας το κάνουμε αυτό kanyewest".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση