GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας προσπάθησε να μας εξοντώσει...

“Όπως όλοι παρακολουθήσαμε, ο κ. Τσίπρας προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει, λέγοντάς μας, πόσο ωραία είναι η κατάσταση και η ...

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας προσπάθησε να μας εξοντώσει...

“Όπως όλοι παρακολουθήσαμε, ο κ. Τσίπρας προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει, λέγοντάς μας, πόσο ωραία είναι η κατάσταση και η πολιτική που θα εφαρμόσει”, σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, με την οποία ξεκίνησε η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

“Δυστυχώς για αυτόν όμως και για τους Έλληνες πολίτες, το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το οποίο κατετέθη, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα”, επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, και εξήγησε: “Η πραγματικότητα είναι ότι έρχονται περικοπές, και μάλιστα μεγάλες, σε συντάξεις και σε επικουρικές και κύριες. Έρχεται φοροκαταιγίδα, έρχεται ύφεση και έλλειμμα, αντί για πλεόνασμα, και το ’15 και το ’16, και προβλέπει και αύξηση της ανεργίας και το ’15 και το 16”.

“Η Νέα Δημοκρατία ως ένα υπεύθυνο κόμμα, που εκπροσωπεί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, με το ανθρώπινο πρόσωπο και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, χωρίς να έχει καμία σχέση με νεοφιλελεύθερες ακραίες πολιτικές, που προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί, θέλει να τονίσει ότι ανεξαρτήτως της εσωτερικής της διαδικασίας, παραμένει όρθια, είναι εδώ και ως σύνολο και ως συγκροτημένη πολιτική δύναμη. Θα προασπίσει, την πορεία που έχει χαραχθεί για ανάπτυξη, για πρωτογενή πλεονάσματα και για την ευρωπαϊκή πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ερωτηθείς αν έχει φτάσει το τέλος της ανοχής για την κυβέρνηση, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: “Δεν είναι θέμα δικό μας, ανοχής ή όχι. Η Νέα Δημοκρατία έχει τονίσει πως ό,τι εποικοδομητικό, σωστό, ευρωπαϊκό, προοδευτικό, αναπτυξιακό, θα υπάρχει εμείς θα το επιδοκιμάζουμε και ό,τι υφεσιακό, αντιευρωπαϊκό, οπισθοδρομικό θα φέρνει, εμείς θα το αποδοκιμάζουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση