GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Εύπορος ο Τσίπρας, γι' αυτό πάνε σε ιδιωτικό τα παιδιά του

“Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να πληρώνουν 23% στο κρέας για να στείλουν κάποιοι τα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο”, τόνισε ο υπουργό...

Φίλης: Εύπορος ο Τσίπρας, γι' αυτό πάνε σε ιδιωτικό τα παιδιά του

“Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να πληρώνουν 23% στο κρέας για να στείλουν κάποιοι τα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο”, τόνισε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, διαμηνύοντας πως είναι “θέμα ημερών” να υπάρξει απόφαση για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Μάλιστα, στην επισήμανση ότι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, σχολίασε: “Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εύπορος; Φτωχός είναι; Δουλεύει και η γυναίκα του”.

Και πρόσθεσε: “Ένας που έχει 60.000 και 70.000 εισόδημα τον χρόνο, δεν είναι φτωχός. Δίνει 7.000 τον χρόνο στα ιδιωτικά. Δεν απαντάω στο πρόβλημα που έχει μια εύπορη οικογένεια. Δουλειά του υπουργού να διασφαλίσει το κατά το δυνατόν αξιόπιστο σχολείο για όλα τα παιδιά”.

Ο υπουργός Παιδείας επεσήμανε πως “η ουσία είναι το δημόσιο σχολείο”, ξεκαθαρίζοντας πως “το δημόσιο σχολείο θέλουμε να ενισχύσουμε και όχι την ιδιωτική εκπαίδευση”.

Απαντώντας στα σχόλια του Στέφανου Μάνου για την Παιδεία, και ειδικότερα αναφερόμενος στην έκφραση που χρησιμοποίησε “θα τουφέκιζα τον Νίκο Φίλη”, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε: “Φαντάζομαι ότι ήταν σχήμα λόγου, δεν θέλω να συνεχίσω έναν διάλογο με τουφέκια και εκτελέσεις”.

1 σχόλιο

  1. Βέβαια είναι εύπορος ο αλεξης.Οι δουλειές του μπαμπά και οι εργολαβίες επί χούντας πήγαιναν περίφημα.
    Γι' αυτό είχε καιρό να κάνει καταλήψεις και να είναι αραχτός και light όταν ο υπόλοιπος κόσμος πάλευε για τον επιούσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση