GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Πορεία κατά του φράχτη και σύγκρουση με τα ΜΑΤ...

Achilles M. Peklaris Ήρθαμε εδώ απόψε για να γκρεμίσουμε τον φράκτη - δολοφόνο. Εκείνος και τα αρρωστα, εξουσιαστικά μυαλά που τον έστ...

Achilles M. Peklaris
Ήρθαμε εδώ απόψε για να γκρεμίσουμε τον φράκτη - δολοφόνο.
Εκείνος και τα αρρωστα, εξουσιαστικά μυαλά που τον έστησαν εδώ είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον φρικτό θάνατο 3.600 αθώων συνανθρώπων μας.
Η υπεράσπιση και η διατήρησή του συνεπάγεται με συνέχιση του εγκλήματος.
Την ώρα που τα ΜΑΤ και η κυβέρνηση Τσίπρα τον υπερασπίζονται ρίχνοντας χημικά, ένα προσφυγόπουλο και η οικογένειά του πνίγονται στα σκοτεινά νερά του Αιγαίου.
Και η ετυμηγορία της Ιστορίας θα είναι μία:
ΕΝΟΧΟΙ!
‪#‎bring_down_evros_border_fence‬
Καστανιές τώρα.
Φράκτης σημαίνει πρόσφυγες πνιγμένοι...
Συγκρουση με τα ΜΑΤ, μας έριξαν χημικά, ανασυντασσόμαστε και προχωράμε.

Πορεία στις Καστανιές τώρα.
Πάμε προς τον φράκτη.
Καστανιές, ΤΩΡΑ.
Μόλις φτάσαμε.
"Στον φράκτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου, χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου".

5 σχόλια

  1. Oι ηλίθιοι ψευτοανθρωπιστές του συριζα, να ρίξουν τις πόρτες ασφαλείας στα σπίτια τους, για να μπορούν αν θέλουν οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες να μπορούν να μπαίνουν στα σπίτια τους ελεύθερα.
    Για να ρίξουν τον φράχτη που τον κατασκεύασε ο φορολογούμενος πολίτης, για να προφυλαχθεί από κάθε είδους φυλή και απειλή κάτω τα χερια,δεν έχουν κανένα δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αργυρωνυτα παιδια της ΝΤΠ και του Σορος σε μια ακομα διατεταγμενη αποστολη.Τετοια ταυτιση!!!Ροτσιλντ,διεθνεις τραπεζιτες,Κισσινγκερ και οτι χειροτερο που μπορεις να σκεφτεις εχουν ΚΟΙΝΕΣ αποψεις με τα δηθεν αναρχοκομμουνια τα δικα μας.Τελειως τυχαιο.Καλα ρε ζομπι δεν ντρεπεστε να εχετε τις ιδιες αποψεις με ολους τους παραπανω???Δεν ντρεπεστε καθολου η τα παιρνετε τοσο χοντρα που αδιαφορειτε?Και η Ελληνικη κοινωνια τι κανει?Καθεται και παρακολουθει ολα αυτα τα βλαμμενα να κανουν και διαδηλωσεις και να παραβιαζουν ασυδοτα τον ποινικο κωδικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαγγελεας μονο για μεροκαματιαρηδες υπαρχει
    ....φατε δημοκρατια με το φτυαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πράκτορες της ΤΟΥΡΚΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλί και τρισαλί στους Έλληνες.

    Εν έτι 2015 η Κυβέρνηση τους, Κυβέρνηση Σύριζα υπό την Πρωθυπουργία του Νενέκου Κυρίου Τσίπρα παραδίδει την Ελλάδα μας στα χέρια της Τουρκίας δια μέσω της λαθρομετανάστευσης υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δόγμα Οζάλ, ( Θα καταλάβουμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες ανάμεσα στους οποίους πράκτορες μας θα τους κατευθύνουν αναλόγως )
    Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε ένας δικός τους πρωθυπουργός στην Ελλάδα και αυτός είναι ο Τσίπρας, αυτός που άνοιξε τα θαλάσσια σύνορα μας, αυτός που είπε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αυτός που χθες έστειλε στον Έβρο τις αριστερές δυνάμεις καταστολής να γκρεμίσουν τον φράχτη, αυτός που η Υπουργός του η Κυρία Τασία είχε πει σε σχετική ερώτηση από τηλεοράσεως τι θα γίνει με το κομμάτι του φράχτη που έπεσε με τις πλημμύρες, σιγά να μην ασχολήθούμε με αυτό! Αυτός που βασικό στέλεχος του Σύριζα και Περιφεριάρχης Ατικής είναι η Κυρία Δούρου, αυτή που στις πέντε Μαίου του 2012 στην Τουρκική εφημερίδα Tuday’s Zaman είχε δηλώσει ότι ο Σύριζα σε αντίθεση με την ΝΔ, και το Πασόκ όταν γίνει κυβέρνηση θα προστατεύσει τις Turkish Minorities, Τουρκικές μειονότητες, στην Ελλάδα.
    Να γιατί υπάρχει ο έρωτας μεταξύ του Τσίπρα και του Καραμανλή, γιατί και οι δυο είναι υπηρέτες του δόγματος Οζάλ, ο ένας ΝΕΝΕΚΟΣ καθιέρωσε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, άλλο το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί, τα προκαταρκτικά μαθήματα όμως έχουν γίνει από τηλεοράσεως, και ο άλλος ΝΕΝΕΚΟΣ άνοιξε τα σύνορα από Τουρκία για να έρθουν οι Μουσουλμάνοι κατακτητές…. Γιατί δεν πήγαιναν στα πλούσια Αραβικά ομογάλακτα κράτη? Γιατί τους στέλνουν σε εμάς? Έτσι μετά από λίγο θα μας παρουσιάσουν την ανάγκη να εφαρμοστεί η Τουρκική γλώσσα σε όλη την Ελλάδα, έτσι για ανθρωπιστικούς λόγους….Δυο ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
    Και δυστυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν και άλλοι προδότες πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών που είτε παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας είτε δεν βλέπουν ότι στο μέλλον με την Ευρωπαϊκή υπογγενητικότητα δεν θα μιλάμε για Ευρώπη αλλά για Τουρκική Επαρχία.
    Από συστάσεως του Ελληνικού κράτους δεν δημιουργήθηκε Υπουργείο Μετανάστευσης ούτε καν τον καιρό που κυριολεκτικά αποδεκατίστηκε η Πατρίδα μας από εργατικό δυναμικό τις δεκαετίες του πενήντα και του εξήντα, όμως ο Νενέκος Πρωθυπουργός μας Κύριος Τσίπρας το δημιούργησε, γιατί? Γιατί προφανώς ήξερε τι θα γίνει, ήξερε για τους Μουσουλμάνους κατακτητές, είχε πάρει τις εντολές από την Άγκυρα ή από όπου αλλού, η συνέντευξη της Δούρου λέει το πρώτο, ήξερε και ξέρει ότι αυτοί που υποκινούν τους Τζιχαντιστές είναι η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, Τούρκος εισαγγελέας έκανε μήνυση στο Τουρκικό κράτος γι’αυτό. Και ακόμη κάτι , η Τουρκία θα θυσιάσει ακόμη πάρα πολλούς σε πνιγμούς για να πετύχει τον σκοπό της, θα τους σπρώχνει στον πνιγμό γιατί έτσι θα συγκεινεί τους Ευρωπαίους αλλά και θα δίνει στους πράκτορες της λόγο να μιλούν για ανθρωπιστική κρίση, ενώ δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει τις αποβάσεις τους στα Ελληνικά νησιά, γιατί για αποβάσεις πρόκειται, και μπορεί να υπάρχουν και απώλειες αλλά ποιος νοιάζεται, το τελικό ισοζύγιο μετρά.
    Τι απομένει, το Γουδί να ξαναγίνει τόπος κάθαρσης, η Καισαριανή να γίνει και αυτή τόπος κάθαρσης, το αίμα των αγωνιστών που ποτίζει το χώμα της να νοιώσει πως δεν χύθηκε άδικα, να μην πετύχει η Τουρκία αυτό που δεν πέτυχε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων…..εκεί είναι η θέση της ηγεσίας του Σύριζα, Εθνικά και συντεταγμένα.

    Υστερόγραφο, κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Τουρκία ανάμεσα στα δωράκια που αντάλλαξε με τον Ερντογάν ήταν εκ μέρους του προς αυτήν μια θήκη για τα κοσμήματα της από το πετσί του Δασκαλογιάννη, και ένα πιστό αντίγραφο της σούβλας που σούβλισαν οι πρόγονοι του τον Αθανάσιο Διάκο, και η Μέρκελ του χάρισε φιλμάκια από τις εκτελέσεις Ελλήνων από τους πατριώτες της στην διάρκεια της Κατοχής. ( Γι’ αυτό και τα αυτάρεσκα γελάκια στις φωτογραφίες τους )
    Μαζί με αυτά και την υπόσχεση της ότι θα κάνει ό’τι μπορεί και είναι δυνατόν για να αποκτήσει η Ελλάδα Μουσουλμάνο όργανο της Τουρκίας Πρωθυπουργό μέσα στα επόμενα είκοσιπέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση