GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη του Ολάντ και οι συζητήσεις για επενδύσεις και χρέος - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αλλά και για επενδύσεις στην Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ κατά την πρώτη...

Η επίσκεψη του Ολάντ και οι συζητήσεις για επενδύσεις και χρέος - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αλλά και για επενδύσεις στην Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στην Αθήνα. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην κρίσιμη περίοδο των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και τόνισε την ανάγκη να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και να στραφεί η Ευρώπη στην ανάπτυξη.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας έφτασε στην Αθήνα στις 5 το απόγευμα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν και έναν θερμό εναγκαλισμό.

Στη συνέχεια ο Φρανσουά Ολάντ μετέβη στο Σύνταγμα όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, παρουσία και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη από τον Ολάντ - ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση