GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή στον Ολυμπιακό! Η Δούρου "πρόδωσε" τον Μαρινάκη...

Η μεγάλη τούμπα! Το γήπεδο της ΑΕΚ προχωράει. Ο «Τίγρης» κερδίζει τη μάχη για την κατασκευή του και μάλιστα, χαριτολογώντας είπε ότι θα ...


Η μεγάλη τούμπα! Το γήπεδο της ΑΕΚ προχωράει. Ο «Τίγρης» κερδίζει τη μάχη για την κατασκευή του και μάλιστα, χαριτολογώντας είπε ότι θα το ονομάσει… «Δούρου Αρένα», ενθουσιασμένος από την τελική στάση της Περιφερειάρχη Αττικής!
Είναι προφανές πια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως) και η κυρία Δούρου… προσγειώνονται στο Ρεαλισμό της Αγοράς και των δυνάμεων επιρροής και αλλάζουν πολιτική, δικαιώνοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη, και εντέλει η ατάκα του Φλαμπουράρη στο ΟΑΚΑ ότι «το γήπεδο θα γίνει», είχε βάση αληθείας.


Παλαιότερα οι ΑΕΚτζήδες… καθύβριζαν τη Δούρου με φυλλάδια!






Προδομένος ο Μαρινάκης
Έτσι… πήγε στράφι η στήριξη και η εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρένα Δούρου, που ξεκίνησε από την αντίθεση προς τον Γιάννη Σγουρό.
Το… τυχαίο γεύμα Μαρινάκη – Δούρου στο Χατζηκυριάκειο που οδήγησε στη στήριξή της για να χάσει ο Σγουρός, τελικά ήταν… αποτυχία. Η πολιτική αυτή επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη… δεν απέδωσε, έπαιξε σε… «λάθος άλογο», σε λάθος πρόσωπο και τώρα ηττάται από τον Μελισσανίδη και σίγουρα αισθάνεται «προδομένος» από τη Ρένα Δούρου, που ήταν η μεγάλη του επιλογή!
Έτσι είναι και φαίνεται από την ήταν έκδηλη ικανοποίηση στο πρόσωπο του «Τίγρη» που φάνηκε στις δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από την Περιφέρεια Αττικής για όσα συζητήθηκαν στην συνάντησή του με τη Ρένα Δούρου.



… Δούρου Αρένα !!!
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα. Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα». Νωρίτερα, την ίδια φράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης την είπε και στην ίδια τη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, όταν της επεσήμανε ότι πρέπει να υποστηρίξει το νόμιμο και το δίκαιο. «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας, γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο.Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο… Δούρου Αρένα», φέρεται να της είπε, κάτι που σημαίνει ότι… ξεχάστηκε ο Γιάννης Σγουρός που πρώτος ξεκίνησε να βοηθήσει την ΑΕΚ (και έχασε τις εκλογές γι’ αυτό με την αντίθεση Μαρινάκη) και έτσι το νέο γήπεδο δεν θα ονομαστεί… «Σγουρός Αρένα»!

Η τυπική ανακοίνωση της Περιφέρειας
«Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».



Η μεγάλη «Καζούρα» στον Μαρινάκη!

Μετά από τη «στροφή» της Δούρου και τη διαφαινόμενη νίκη Μελισσανίδη, είχαμε και την πρώτη απόπειρα «καζούρας» με στόχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Διαβάστε τι γράφει στο άρθρο του, στο www.sdna.gr, ο Κώστας Κετσετζόγλου:
«Όταν εγκαινιαστεί το… Δούρου Αρένα δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που πραγματικά “μάτωσαν” και έβαλαν πλάτη για να εκλεγεί η περιφερειάρχης..
Ιδίως τους ψηφοφόρους και γιατί όχι και τα στελέχη του Πειραιά Νικητή. Ξεκινάω με αυτό γιατί θεωρώ σημαντικό το να αναγνωρίζονται οι αξίες αλλά και οι προσπάθειες.
Όσο για εμάς είμαστε ΑΕΚ. Όποιος είναι με την ΑΕΚ είναι μαζί μας. Όποιος δεν είναι, είναι απέναντι. Απλά είναι τα πράγματα. Και πάντα με το ΔΙΚΙΟ. Η ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου έχει 100% το δίκιο μαζί της και για αυτό μετά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η περιφέρεια με την Ρένα Δούρου είναι στο πλευρό της. Η λάθος ενημέρωση, οι κακοί σύμβουλοι και κάποια συμφέροντα που έπαιξαν την δική τους μπάλα μπορεί να νόμιζαν ότι κέρδιζαν στην αρχή όμως πάντα έρχεται η στιγμή που μιλάει η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πάντα μία. Και στο τέλος αυτή είναι που πάει μπροστά.
Και βέβαια από την άλλη πλευρά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως είναι άλλο διεκδικώ την εξουσία και άλλο την έχω και την διαχειρίζομαι. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τι περιμένει ο καθένας από αυτόν που διεκδικεί και μετά παίρνει την εξουσία. Η ΑΕΚ περίμενε και περιμένει μόνο αυτό που δικαιούται. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. όλα τα άλλα, τα πολλά και τα δύσκολα, θα τα κάνει ΜΟΝH ΤΗΣ. Όπως πάντα. Γιατί έτσι είναι η ΑΕΚ. Έτσι ήταν πάντα, έτσι έγραψε την ιστορία της.
Βέβαια όλα όσα γίνονται προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης του ονείρου μας τον τελευταίο καιρό, παρά τις τρικλοποδιές από τον εξωκοινοβουλευτικό, πια, πρώην υπουργό και την εκλεκτή αλλά και τιςγραφικές σπασμωδικές κινήσεις του κατά φαντασία… Τσε Γκεβάρα της Φιλαδέλφειας, έχουν μία αφετηρία που δεν πρέπει να ξεχνάμε. ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ΣΤΕ. Ο νόμος που δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να χτίσει το γήπεδο της όπως θέλει στα 29 της στρέμματα είναι ο οδηγός όλων. Και της κυβέρνησης, όπως επανειλημμένως έχει τονίσει ο Σταύρος Κοντονής, και της Περιφέρειας και στο τέλος, θέλει δεν θέλει, θα είναι οδηγός και της δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας. Ανεξάρτητα αν ο δήμαρχος θα είναι με την πλειοψηφία ή με την μειοψηφία.
Χθες η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα στην Περιφέρεια και όλα πήγαν καλά. Σήμερα παίζει μπάσκετ. Επιτέλους. Έφτασε η ώρα. Επιστρέφουμε στην Ευρώπη και θα μείνουμε για χρόνια. Η Βασίλισσα είναι ξανά και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Μετράμε τις ώρες για το βράδυ. Στις 7 η Βασίλισσα μας περιμένει. Ραντεβού εκεί…»


Ο Φλαμπουράρης… δίπλα στο Μελισσανίδη! Το είχε πει; Μην ανησυχείτε…

1 σχόλιο

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΥΓΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση