GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Ενταση στη δίκη της ΧΑ

Με ένταση έκλεισε και η σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, καθώς για άλλη μια φορά ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των συνηγόρων της...

'Ενταση στη δίκη της ΧΑ
Με ένταση έκλεισε και η σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, καθώς για άλλη μια φορά ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης.
Αφορμή στάθηκε ερώτηση του συνηγόρου του Γιώργου Ρουπακιά προς  τον αυτόπτη μάρτυρα, Παύλο Σεϊρλή: "Πως γίνεται να μην αναγνωρίσατε τον Γιώργο Ρουπακιά αμέσως μετά και να τον αναγνωρίζετε ύστερα από τόσους μήνες; ".
Στην προσπάθεια του δικηγόρου πολιτικής αγωγής, κ. Τζέλη, να επέμβει επικράτησε έντονος διάλογος, με τον συνήγορο να φεύγει από τη δικαστική αίθουσα. Συνάδελφός του, της πολιτικής αγωγής, ενημέρωσε το δικαστήριο ότι "ο κ. Μιχαλόλιας χαρακτήρισε καραγκιόζη τον κ. Τζέλη", προσθέτοντας: "Εκτός από φασίστες είστε και άναδροι! Σηκωθείτε και πείτε το!".
Νωρίτερα οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν από τον μάρτυρα να υποδείξει ακριβώς την περιοχή που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας με τη βοήθεια χάρτη της Google.
Οι συνήγοροι σχολίασαν ότι ο μάρτυρας, στην σημερινή του κατάθεση, έκανε λόγο για περιστατικά που δεν είχε αρχικά αναφέρει στους αστυνομικούς για να τον ακούσουν να τους απαντά: "Ήμασταν άυπνοι και οι ίδιοι, χτυπημένοι, ξέραμε ότι έχει πεθάνει ο φίλος μας... ".
Ο μάρτυρας "έδειξε" τους δρόμους στους οποίους εγκλωβίστηκαν, όπως είπε, από την ομάδα των ατόμων που τους επιτέθηκε.
"Είδαμε εξοπλισμό, δεν θέλαμε φασαρίες γι αυτό φύγαμε", είπε. Όταν ρωτήθηκε από την υπεράσπιση για ποιο λόγο δεν έμεινε πίσω για να βοηθήσει το φίλο του απάντησε: "Όταν σε κυνηγούν φοβάσαι, δεν ζυγίζεις τα πράγματα".
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση