GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επεισόδιο του Κασιδιάρη στην Επιτροπή και η απάντηση της Χριστοδουλοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μετά το τέλος της ομιλίας του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις στα μέλη των τριών Επιτροπ...

Το επεισόδιο του Κασιδιάρη στην Επιτροπή και η απάντηση της Χριστοδουλοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ
Επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μετά το τέλος της ομιλίας του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις στα μέλη των τριών Επιτροπών και στους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για «οικονομικούς εγκληματίες» και «υπεύθυνους για το θάνατο χιλιάδων Ελλήνων».
«Αυτή η σημερινή μας συνάντηση έχει τηλεοπτική κάλυψη και θεώρησε προφανώς το ναζιστικό κόμμα ότι είναι μία ευκαιρία να μεταδώσει μισαλλόδοξα μηνύματα» απάντησε η Τασία Χριστοδουλοπούλου και συνέχισε:
«Σε μία αντίστοιχη συνάντηση που έγινε πριν από λίγο καιρό, όπου είχε έρθει ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρώπης, με θέμα τη ρατσιστική βία και το μεταναστευτικό, το ναζιστικό κόμμα δεν έστειλε κανέναν εκπρόσωπο γιατί δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη».
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση