GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαράκης: Στη ΝΔ όλα γίνονται ανάποδα...

«Τι ακριβώς σημαίνει debate ανάμεσα στους υποψηφίους και τι θα προσφέρει;», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ...

Βουλγαράκης: Στη ΝΔ όλα γίνονται ανάποδα...
«Τι ακριβώς σημαίνει debate ανάμεσα στους υποψηφίους και τι θα προσφέρει;», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης στο Facebook για το επικείμενο debate των 4 υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.
Διαβάστε τι έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Facebook:
«Νομίζω ότι στη ΝΔ γίνονται – για κάποιο λόγο, όλα ανάποδα.
Είχα υποστηρίξει ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ένα συνέδριο θέσεων και αρχών που θα διευκόλυνε στην αποσαφήνιση των απόψεων όλων όσων επιθυμούν να ηγηθούν της παράταξης.
Όπως επίσης ότι δεν είναι δυνατόν να επιλέγει αρχηγό ο κάθε περαστικός με ένα δίευρω!
Αυτά δεν έγιναν. Ήταν λάθος!
Τώρα βλέπω ότι είμαστε μπροστά σ ένα δεύτερο λάθος.
Τι ακριβώς σημαίνει debate ανάμεσα στους υποψηφίους και τι θα προσφέρει;
Στη ΝΔ πρέπει να αναπτυχθεί ένας ανοιχτός εσωτερικός διάλογος που θα έχει ως στόχο να βρεθεί το νέο σημείο ισορροπίας στα οργανωτικά, τις θέσεις και την τακτική.
Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση και σύνθεση. Αλλά όλα αυτά, όμως ,είναι ζητήματα εσωτερικών διεργασιών. Δεν αφορούν τον καθένα.
Έχω την αίσθηση ότι μια τέτοια διαδικασία θα δημιουργήσει σύγχυση στους πολίτες, θα συμβάλει στην ψυχολογική ρήξη των φίλων της ΝΔ, πιθανόν θα διευρύνει την απόσταση ανάμεσα στους υποψηφίους και θα δεσμεύσει τον οποιοδήποτε εκλεγεί σε θέσεις, που ενώ πρέπει να διαμορφώνονται δυναμικά (ανάλογα με τη συγκυρία και το χρόνο) θα εκληφθούν ως στατικές και άκαμπτες.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκθέσουν τις απόψεις τους οι υποψήφιοι.
Ελπίζω να μη γίνει αυτό το λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση