GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Υπάρχουν ή όχι υπουργοί με “προβληματικά” Πόθεν Έσχες;

«Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφ...

ΝΔ: Υπάρχουν ή όχι υπουργοί με “προβληματικά” Πόθεν Έσχες;

«Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή. Διαφάνεια παντού», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις των υπουργών για τα «Πόθεν Έσχες».

«Ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο. Υπάρχουν -ναι ή όχι;- υπουργοί του που υπέβαλαν προβληματικά “πόθεν έσχες”;», αναφέρει η ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει: «Πόσα εκατομμύρια έκρυβε ο καθένας από αυτούς και γιατί τα έκρυβε; Τι βρίσκεται πίσω από τις σκοτεινές αυτές υποθέσεις; Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή. Διαφάνεια παντού», αναφέρει, κλείνοντας, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση