GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν έχει ιδιοκτήτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν θεωρήσουμε ότι το κόμμα έχει ιδιοκτήτη, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» ο υποψήφ...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν έχει ιδιοκτήτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν θεωρήσουμε ότι το κόμμα έχει ιδιοκτήτη, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Το κόμμα έχει ιδιοκτήτη και μετόχους τους εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που θα έρθουν να ψηφίσουν και ο καθένας έχει μια μετοχή».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «εάν θεωρήσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με μεγαλομετόχους, μικρομετόχους και που χρειάζεται συμφωνία μετόχων μεταξύ μας για να συνεννοηθούμε, αυτό είναι ένα φεουδαρχικό κόμμα και δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, την οποία εγώ θα ήθελα να υπηρετώ».

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας ότι «εάν έχουμε δώσει την εντύπωση ότι κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, εδώ είμαστε για να τα αλλάξουμε».

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. "Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν έχει ιδιοκτήτη
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση