GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα τρακτέρ...

 Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κατευθύνονται, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, π...

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα τρακτέρ
 Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κατευθύνονται, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα το πρωί, στα "Πράσινα Φανάρια", στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας.
Σκοπεύουν, όπως λένε, να επιδώσουν ψήφισμα και στη συνέχεια πρόθεσή τους είναι να κατευθυνθούν στο γερμανικό προξενείο προκειμένου να επιδώσουν κι εκεί ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ τελικός "σταθμός" τους θα είναι η εφορία Καλαμαριάς.
Όπως λένε οι αγρότες, με το τρίτο μνημόνιο τους περιμένει βαριά φορολογία που περιλαμβάνει αύξηση ασφαλιστικών εισφορών, φορολογία από το πρώτο ευρώ των επιδοτήσεων και κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου.
"Τα προωθούμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό μας, εάν περάσουν θα μας αποτελειώσουν" ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Γιώργος Πονερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση