GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματισμός στο ΝΑΤΟ από τις ρωσικές επιδρομές στη Συρία

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο οι αεροπορικές επιδρομές τις οποίες εξαπέλυσ...

Προβληματισμός στο ΝΑΤΟ από τις ρωσικές επιδρομές στη Συρία
Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο οι αεροπορικές επιδρομές τις οποίες εξαπέλυσε η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας στην επικράτεια της Συρίας να προκάλεσαν καταστροφές σε περιοχές ελεγχόμενες από τους αντάρτες και να μη στοχοθέτησαν καν θέσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Η ΠΑ της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσε σήμερα αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, προχωρώντας στη σημαντικότερη επέμβαση που έχει προκρίνει το Κρεμλίνο στη Μέση Ανατολή εδώ και δεκαετίες, ωστόσο η διαβεβαίωση της Μόσχας ότι επλήγησαν οι τζιχαντιστές του ΙΚ αμφισβητήθηκε από τις ΗΠΑ και αντικαθεστωτικούς μαχητές.
«Είμαι ανήσυχος για τις αναφορές που λένε ότι τα ρωσικά αεροπορικά πλήγματα δεν είχαν στόχο το ΙΚΙΛ», ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας την παλιότερη ονομασία του ΙΚ.
«Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος διότι δεν έχει υπάρξει καμιά αληθινή προσπάθεια συντονισμού των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στη Συρία με τις συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που μάχεται εναντίον του ΙΚΙΛ», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας του NATO.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση