GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Οικονόμου για τον Αντώνη Καρρά

Την εκδήλωση «Αντώνης Καρράς: δυο χρόνια μετά» που διοργάνωσε η ΕΚΚΙΝΗΣΗ και φίλοι του Αντώνη Καρρά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών άνοιξε ...

Την εκδήλωση «Αντώνης Καρράς: δυο χρόνια μετά» που διοργάνωσε η ΕΚΚΙΝΗΣΗ και φίλοι του Αντώνη Καρρά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών άνοιξε ο Παντελής Οικονόμου καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και ευχαριστώντας τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Σε παρέμβαση του στη συνέχεια, επισήμανε πόσο επίκαιρες είναι μια σειρά από θέσεις του Αντώνη Καρρά. Ειδικότερα αυτές για ένα εκλογικό σύστημα με μονοεδρικές σε «στενή» περιφέρεια, σε συνδυασμό με περισσότερες έδρες επικρατείας διανεμόμενες με απλή αναλογική και για τη μη διάλυση της Βουλής σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι αναγκαίο να προωθηθούν αμέσως.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Παντελής Οικονόμου θύμισε τη συμμετοχή του Αντώνη Καρρά στις τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις του 1989-1990 με το ΠΑΣΟΚ στη Α Αθήνας με αναφορά στην αφίσα του που καλούσε τους «αιθεροβάμονες» να δώσουν τη μάχη υπεράσπισης του Ανδρέα Παπανδρέου από τη βρώμικη επίθεση που δέχονταν, αλλά και ανανέωσης και εκδημοκρατισμού του ΠΑΣΟΚ.
Ο ομιλητής επισήμανε ότι ο Αντώνης Καρράς ως υποψήφιος βουλευτής δεν επιδίωκε να μαζέψει σταυρούς προτίμησης για τον ίδιο, αλλά να αυξήσει τις προτιμήσεις προς το συνδυασμό με τη ξεχωριστή συμμετοχή του. Εκτίμησε ότι ένα τέτοιο πρότυπο λειτουργίας θα ήταν ουσιαστικό στοιχείο ανανέωσης της πολιτικής στις μέρες μας. Και, στη βάση αυτή, προανήγγειλε συζήτηση και συνεννόηση για κοινή πορεία όσων ενδιαφέρονται να ξαναβρεί η παράταξη το κύρος και την επιρροή που της είναι απαραίτητα ώστε να μπορέσει να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση