GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Σάμο για την υποστήριξη των προσφύγων φοιτητές της Θράκης

Στη Σάμο προκειμένου να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης βρίσκονται εθελοντές και εθελόντριε...

Στη Σάμο για την υποστήριξη των προσφύγων φοιτητές της Θράκης

Στη Σάμο προκειμένου να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης βρίσκονται εθελοντές και εθελόντριες από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ έστειλε έξι φοιτητές και φοιτήτριες για την εβδομάδα 18-23 Οκτωβρίου ώστε να προσφέρουν εθελοντική εργασία, προκειμένου να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες του Δήμου Σάμου στη διαχείριση των προσφυγικών ροών. Οι φοιτητές πλαισιώνονται από τον πρόεδρο και ένα μέλος ΕΤΕΠ του Τμήματος.

Εκτός από την άμεση εμπλοκή τους στη διαχείριση των τρεχουσών αναγκών των αιτούντων ασύλου, οι εθελοντές και εθελόντριες συμμετέχουν και στην οργάνωση εργαστηρίου (workshop) για την προσφυγική κρίση, με τη συμμετοχή της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση