GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ τη ΝΔ, ενώ κάποιοι άλλοι...

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας την ταύτισή του ...

Μεϊμαράκης: Εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ τη ΝΔ, ενώ κάποιοι άλλοι...

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας την ταύτισή του με την παράταξη και το γεγονός ότι ποτέ δεν την εγκατέλειψε, ούτε στις δύσκολες στιγμές της, αντίθετα με άλλους που, όπως σχολίασε, “σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ”, υπονοώντας προφανώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

“Πίστευα και πιστεύω στο χτίσιμο και όχι στο γκρέμισμα”, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας πως δεν φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει ένα κομμάτι μόνο της Νέας Δημοκρατίας και να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε “προεδρικούς” και “μη προεδρικούς”, αλλά να συνθέσει, ώστε να εκπροσωπηθεί η Νέα Δημοκρατία με έναν ενιαίο πολιτικό λόγο. Μάλιστα, διεμήνυσε πως όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος, το μήνυμά του είναι “σύνθεση και συναίνεση”, και όχι “μάχη”.

Τόνισε πως ο ίδιος δεν παράτησε ποτέ τη ΝΔ, επισημαίνοντας πως ανέλαβε την προεδρία του κόμματος τον Ιούλιο γνωρίζοντας την κακή ψυχολογία μετά το δημοψήφισμα και έδωσε μία δύσκολη εκλογική μάχη τον Σεπτέμβριο, και έκανε λόγο για “κάποιους άλλους” που, αφού η ΝΔ τους τίμησε, αυτοί την εκμεταλλεύτηκαν και την εγκατέλειψαν, και σήμερα “κάποιοι συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Για το ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ είπε ότι είναι ξεκάθαρο. "Η ΝΔ είναι θέση. Δεν είναι άρνηση. Καλείται να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για έξοδο από την κρίση", σημείωσε. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι δεν πιστεύει στη διαμάχη των γενεών αλλά στη διαμάχη των ιδεών.

Για το χρόνο των εκλογών είπε ότι θα αποφασίσει η εφορευτική επιτροπή, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει πολύς χρόνος όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε είκοσι εθνικές εκλογές.

Επιπλέον, τόνισε ότι εξακολουθεί να έχει ενστάσεις με τον τρόπο εκλογής και επίσης ότι το ζήτημα δεν είναι να βρει η ΝΔ τον αντι-Τσίπρα γιατί τότε δεν θα ήταν ΝΔ. "Ο νέος πρόεδρος πρέπει να έχει θετικό πρόσημο", επισήμανε και τόνισε ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος μόνος του.

Σε ερώτηση αν είχε συνάντηση με τους κ.κ Καραμανλή και Σαμαρά είπε: "Δεν με ζήτησαν, δεν τους είδα, δεν τους ζήτησα, δεν με είδαν. Αν μου ζητούσαν θα τους έβλεπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση