GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απάντησε η Ντόρα στον Λεβέντη για τον… γκαντέμη Μητσοτάκη!

Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη...

Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πως δεν θέλει το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή γιατί είναιγκαντέμης.
Αυτή όμως η δήλωση του κ. Λεβέντη ενόχλησε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.
Οπως γράφει και ο ΒΗΜAτοδότης η κ. Μπακογιάννη απάντησε στον κ.Λεβέντη «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».

2 σχόλια

  1. Κουραφέξαλα! Αν και όλο το παρασιτικό τσογλανο-κηφηναριό και όλοι ανεξαιρέτως οι κρατικοδίαιτοι τσογλανο-συνδικαλι(η)στές του Δημοσίου μετακόμισαν στον Τσύριζα, ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν την πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραφέξαλα! Αν και όλο το παρασιτικό τσογλανο-κηφηναριό και όλοι ανεξαιρέτως οι κρατικοδίαιτοι τσογλανο-συνδικαλι(η)στές του Δημοσίου μετακόμισαν στον Τσύριζα, ΔΕΝ πρόκειται να πάρουν την πρωτιά.
    7 Ιουν 2012 9:14:00 μ.μ.
    ===================================

    Αυτό κοιτάζεις εσύ ποιος θα βγει πρώτος; Δες καιγόμαστε!! θα καείς και εσύ .. Πάλεψε για τον διπλανό σου για τον συνάνθρωπο σου...
    Όχι με μπουνιές , με αγώνα , με απεργία, με ένα κουτί γάλα , έρχονται δύσκολοι καιροί ..

    άκουσεμαι για ένα δευτερόλεπτο, αυτοί κοιτάζουν της ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!!!!!!!!

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση