GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Να παίζει με ανοιχτά χαρτιά ο Τζιτζικώστας - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο κ. Τζιτζικώστας ως υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης έχει την ευθύνη να παίζει με ανοιχτά χαρτιά" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθ...

Άδωνις: Να παίζει με ανοιχτά χαρτιά ο Τζιτζικώστας - ΒΙΝΤΕΟ
"Ο κ. Τζιτζικώστας ως υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης έχει την ευθύνη να παίζει με ανοιχτά χαρτιά" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς εάν πρέπει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ να πει ποιον θα επιλέξει ως επικεφαλής της ΚΟ στην περίπτωση που εκλεγεί.
"Δεν είναι αν το θέλω εγώ. Είμαι βέβαιος ότι μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη αυτά θα τα έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος και δεν χρειάζεται καμία τέτοια υπόδειξη.Είναι έμπειρος πολιτικός και ξέρει ποια είναι τα όρια της ευθύνης του", τόνισε στο MEGA ο κ. Γεωργιάδης για τον συνυποψήφιό του.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος είπε ότι ξεκινά την περιοδεία του από τη Μακεδονία, απ'όπου έλκει την καταγωγή του.  "Είμαι Μακεδόνας, από το Αμύνταιο Φλωρίνης, εκεί γεννήθηκε ο πατέρας μου. Είμαι βέβαιος ότι οι Μακεδόνες γνωρίζουν  πως έχουμε δύο υποψηφιότητες από τη Μακεδονία και όχι μια" σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση