GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στη Νέα Υόρκη! Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο με τον Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν

Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο που τάραξε την αρχιεπισκοπή Νέας Υόρκης. Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, ιερέας στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίο...

Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο που τάραξε την αρχιεπισκοπή Νέας Υόρκης. Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, ιερέας στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Υόρκης αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του μετά την κυκλοφορία του βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και η 45 βαφτιστήρα του. Το βίντεο με τον πατέρα και την ερωμένη του διέρρευσε στο διαδίκτυο και απόσπασμα από αυτό είναι το παρακάτω: 


Ο 67χρονος ιερέας, που είναι ήδη παντρεμένος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα κάλλη της 45χρονης διευθύντριας του σχολείου της ενορίας Έθελ Μπουζάλα, με την οποία φαίνεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με την New York Post, ο ιερέας ήταν κάποτε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ και προϊστάμενος των ιερέων του συγκεκριμένου δόγματος.

Το σκάνδαλο άρχισε να αποκαλύπτεται μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, όταν το ζευγάρι του είχε εξομολογηθεί την αλήθεια. Έτσι, ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του, όταν τα βίντεο εστάλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα New York Post.
Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη Περουβιανή προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της. 
Το πάθος τους δεν είχε όρια. Μάλιστα οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα. Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του. 
Σε καρέ από τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν η 45χρονη εμφανίζεται να τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει. Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατέρας Γεώργιος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει. 
Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε στον σπίτι και την οικογένειά της, ενώ ο απατημένος σύζυγός της αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι παραμένει ζευγάρι με την 45χρονη.
Η αντίδραση της αρχιεπισκοπής
Ανακοίνωση για το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ιερατικό προϊστάμενο του Αγίου Σπυρίδωνα Ουάσιγκτον Χάιτς, π. Γεώργιο Πασσιά και την Διευθύντρια του σχολείου της Ενορίας, Έθελ Μπουζάλας, εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
Μέσω της ανακοίνωσης, η Αρχιεπισκοπή αναγνωρίζει το "θλιβερό γεγονός", τονίζει όμως ότι έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε εκκλησιαστικό επίπεδο, αρχικά με την απαλλαγή του ιερέα από τα καθήκοντά του.
Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι "αναμάρτητος σε αυτήν την Γη ήταν μόνο ο Χριστός", καλώντας το ποίμνιο της Εκκλησίας της Αμερικής να προσευχηθεί για τα δυο πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο.
Πηγή: nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση