GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πρώτο σποτ, ο Κυρ. Μητσοτάκης σε κοιτάει στα μάτια και... εξηγείται

Το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ανέβασε την Κυριακή το βράδυ στην ιστοσελίδα του στο Facebo...

Στο πρώτο σποτ, ο Κυρ. Μητσοτάκης σε κοιτάει στα μάτια και... εξηγείται
Το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ανέβασε την Κυριακή το βράδυ στην ιστοσελίδα του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη λογική της αμεσότητας και με σύνθημα "Να μπούμε στην ουσία".
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μιλά σε πρώτο πρόσωπο, κοιτά του πολίτες στα μάτια (μέσα από την κάμερα) και εξηγείται: Μέσα σε 2 λεπτά αναλύει τις θέσεις του για την ιδεολογία και τις αξίες που πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία, τις αλλαγές που προτείνει στις δομές και για τα πέντε «Α» όπου θα βασίσει την πολιτική του.

Η προταση μου για τη Νεα Δημοκρατια
Να μπούμε στην ουσία και σε συγκεκριμένες προτάσεις πέρα από συνθήματα. Σε αυτό το video θα ακούσεις τις θέσεις μου για την ιδεολογία και τις αξίες που πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία, για τις αλλαγές που προτείνω στις δομές και για τα πέντε "Α" που θα βασίσουμε την πολιτική μας. Περιμένω τη γνώμη σου!
Posted by Kyriakos Mitsotakis on Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση