GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον πυροβόλησε στα πόδια για το καρτέρι στο κυνήγι

Για κυνήγι αγριογούρουνου αποφάσισαν να πάνε δύο αδέρφια από την περιοχή της Ερατεινής, ηλικίας 39 και 37 ετών, το μεσημέρι της Τετάρτης, όμ...

Τον πυροβόλησε στα πόδια για το καρτέρι στο κυνήγι

Για κυνήγι αγριογούρουνου αποφάσισαν να πάνε δύο αδέρφια από την περιοχή της Ερατεινής, ηλικίας 39 και 37 ετών, το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως αυτό που τους έμελε, σίγουρα δεν το είχαν φανταστεί.

Η περιοχή που είχαν στήσει καρτέρι, στα ορεινά της Φωκίδας, μεταξύ Ερατεινής και Λιδορικίου, ήταν κοντά σε αγροτεμάχιο που ανήκε σε δυο άλλα αδέρφια, επίσης κυνηγούς, ηλικίας 56 και 58 ετών, οι οποίοι όταν έφθασαν στο σημείο και είδαν τον 39χρονο και τον 37χρονο τους ζήτησαν να μην κυνηγούν στην περιοχή.

Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα, μεταξύ των δυο πλευρών, “άναψαν”. Τότε ο ένας από τα αδέλφια, που φέρονται ως ιδιοκτήτες του αγροτεμαχίου, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον των δυο αδερφών που είχαν "καταπατήσει" την περιοχή.

Τα σκάγια βρήκαν τον 39χρονο στα πόδια. Αμέσως, τα αδέρφια που πυροβόλησαν μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν, ενώ ο 37χρονος πήρε τον τραυματία αδερφό του, που αιμορραγούσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία αναζήτησε στα πλαίσια του αυτοφώρου τους δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση