GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρετός" επαφών Σαμαρά με στελέχη της ΝΔ

Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκ...


Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συναντήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά είχαν χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη και Βασίλης Κικίλιας και σήμερα οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στα εσωκομματικά της ΝΔ.
Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του, ενώ τις 50 υπογραφές δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και όπως είπε “δεν ήταν εύκολη υπόθεση”. Κοντά στο όριο των 50 υπογραφών φέρεται να βρίσκεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία του κόμματος, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση