GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Για δωροδοκία κατηγορείται πρώην πρόεδρος της Γ.Σ. του ΟΗΕ

Ένα συμβούλιο ενόρκων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απήγγειλε χθες κατηγορίες εκτενούς δωροδοκίας στον πρώην πρόεδρο της Γενική...

ΗΠΑ: Για δωροδοκία κατηγορείται πρώην πρόεδρος της Γ.Σ. του ΟΗΕ
Ένα συμβούλιο ενόρκων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απήγγειλε χθες κατηγορίες εκτενούς δωροδοκίας στον πρώην πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτής ακινήτων στο Μακάο και τρεις άλλους.
Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον Τζον Ας, πρώην πρέσβη του ΟΗΕ από την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα ο οποίος ήταν πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης από το 2013 έως το 2014, από ένα ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων στο Μανχάταν δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψή του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο επενδυτής ακινήτων Νγκ Λαπ Σενγκ και τρεις άλλοι επίσης κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στο σχέδιο δωροδοκίας. Ένα έκτο άτομο το οποίο συνελήφθηκε στις 6 Οκτωβρίου, η Χάιντι Παρκ, εξαιρέθηκε από τις κατηγορίες. Η Παρκ ήταν ο οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Παγκόσμιας Αειφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση