GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εστιατόρια με θέα την Ακρόπολη που ξεχωρίζουν

Σημείο αναφοράς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και βραβευμένη ως το κορυφαίο αξιοθέατο παγκοσμίως για το 2014 (αφήνοντας πίσω της σπ...

Εστιατόρια με θέα την Ακρόπολη που ξεχωρίζουν
Σημείο αναφοράς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και βραβευμένη ως το κορυφαίο αξιοθέατο παγκοσμίως για το 2014 (αφήνοντας πίσω της σπουδαία μνημεία όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Κολοσσαίο και η Sagrada Familia), η Ακρόπολη «φιγουράρει» σε αρκετά εστιατόρια της πόλης, ως φυσικό σκηνικό.

Galaxy Bar & Restaurant


Το διάσημο κι εντυπωσιακό Galaxy Bar & Restaurant στο 13ο όροφο του 5* Hilton Athens, στην καρδιά της Αθήνας, γοητεύει τους επισκέπτες του με την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει στην πόλη από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά.
Η φιλοσοφία του εστιατορίου εστιάζει στην απλότητα των ελληνικών γεύσεων της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με πινελιές από τη διεθνή. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα από το bar με την ατμοσφαιρική μουσική, την ανεβαστική διάθεση και τα εμπνευσμένα cocktails. Δείτε γιατί συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα εδώ.

Kuzina


Mε θέα στην Ακρόπολη και μπροστά ακριβώς από το ναό του Ηφαίστου το εστιατόριο Kuzina, με «αρχηγό» στην κουζίνα τον διακεκριμένο σεφ Άρη Τσανακλίδη ξεχωρίζει για της υψηλής ποιότητας φαγητό του. Οι μοντέρνες ελληνικές, γευστικές προτάσεις έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε έναν κατάλογο που είναι εμπλουτισμένος με πιάτα παρασκευασμένα από τα πιο αγνά υλικά της χώρας. Μάθετε περισσότερα για το Kuzina εδώ.

Διόνυσος

Χώρος σήμα κατατεθέν της Αθήνας, γνωστός ως το εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη. Η μοναδική θέα στον Ιερό Βράχο και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (Ηρώδειο), προσδίδει μια απαράμιλλη αξία στο εστιατόριο Διόνυσος, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και γεύση.
Στο χώρο του cafe- bar μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλούσιο και χορταστικό πρωινό, να απολαύσετε αρωματικό καφέ ή να πάρετε ένα ελαφρύ γεύμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Περισσότερα για το Διόνυσος εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση