GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντοβά - Μπουρδούμης: Ετοιμάζουν το γάμο τους;

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε στο περιοδικό People, για την εδώ και ενάμιση χρόνο σχέση της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη! Αλήθεια, ...

Κοντοβά - Μπουρδούμης: Ετοιμάζουν το γάμο τους; Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε στο περιοδικό People, για την εδώ και ενάμιση χρόνο σχέση της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη!
Αλήθεια, πώς κυλάει η ζωή της δίπλα σε έναν καλλιτέχνη;
«Πραγματικά είναι σαν να ζεις με ένα παιδί. Είναι συνεχώς μια έκπληξη! Το φανταζόμουν, όμως, πιο δύσκολο. Μάλιστα την περίοδο που γνώρισα τον Αλέξανδρο είχα πει "Εγώ με καλλιτέχνη ποτέ!". Τώρα, που έχουν περάσει δεκαοκτώ μήνες, μπορώ να σου πως η ζωή μας είναι πολύ ωραία. Μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλο»
Έχει πάρει ένα πολύ σημαντικό μάθημα μέσα από τη σχέση τους.
«Έμαθα να μοιράζομαι! Είχα μάθει να τα κάνω όλα μόνη μου και πλέον με τον Αλέξανδρο μοιράζομαι τα πάντα. Πρώτη φορά βιώνω μια τέτοια κατάσταση»
Στα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού είναι και η οικογένεια.
«Ο γάμος ως θεσμός δεν με αφορά τόσο πολύ, αλλά η δημιουργία οικογένειας είναι ένας κοινός μας στόχος. Κι αυτό θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, όπως έχουν γίνει όλα στη σχέση μας. Δεν βάζουμε πρόγραμμα, αλλά θα έρθει»
Πριν μερικούς μήνες ένα δημοσίευμα υποστήριζε πως η Χριστίνα Κοντοβά είναι έγκυος, κάτι που δεν ίσχυε. Ποια ήταν η αντίδρασή της;
«Δεν έχω πρόβλημα για το οτιδήποτε γραφτεί για τη σχέση μας. Όμως αυτό το θεωρώ υπέρβαση, γιατί ξαφνικά έπρεπε να δώσουμε εξηγήσεις στην οικογένειά μας. Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για να γράψεις κάτι τόσο προσωπικό. Επιπλέον, θα μπορούσαν να μας είχαν πάρει ένα τηλέφωνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση