GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρή έκρηξη στην Καμπούλ

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Καμπούλ έπειτα από μια κατά τα φαινόμενα επίθεση αυτοκτονίας εναντίον αυτοκινητοπομπής που μετέφερε ξ...

Αιματηρή έκρηξη στην Καμπούλ

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Καμπούλ έπειτα από μια κατά τα φαινόμενα επίθεση αυτοκτονίας εναντίον αυτοκινητοπομπής που μετέφερε ξένα στρατεύματα, ανακοίνωσε αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας.

"Σημειώθηκε σε ώρα αιχμής και υπάρχουν θύματα", δήλωσε ο αξιωματικός που ζήτησε να μην κατονομαστεί, κάνοντας λόγο για επίθεση αυτοκτονίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως άλλωστε μεταδίδουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επίθεση στην Καμπούλ σημειώνεται σε ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο, μετά και τις σφοδρές μάχες μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των Ταλιμπάν γύρω από τη βόρεια πόλη Κουντούζ, η οποία έπεσε στα χέρια των ισλαμιστών ανταρτών στα τέλη Σεπτεμβρίου ύστερα από συγκρούσεις μερικών ωρών.

Δείτε επίσης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το μακελειό στην Τουρκία – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση