GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επεισόδιο του Μπουτάρη με δημοσιογράφο για τη γραβάτα – ΒΙΝΤΕΟ

Τον έντονο εκνευρισμό του έδειξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε μία δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την επιλογή του να ...

Το επεισόδιο του Μπουτάρη με δημοσιογράφο για τη γραβάτα – ΒΙΝΤΕΟ
Τον έντονο εκνευρισμό του έδειξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε μία δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την επιλογή του να φορέσει και χθες, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, αλλά και σήμερα στην στρατιωτική παρέλαση, γραβάτα.
«Θέλεις να γίνεις και σοβαρή δημοσιογράφος» είπε ο κ. Μπουτάρης με την δημοσιογράφο να απαντά «σε έμενα το λέτε; Καλά εντάξει».
Ο κ. Μπουτάρης είπε στη δημοσιογράφο: «Πρώτο πράγμα δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο; Για την γραβάτα έχεις να ρωτήσεις;» με την δημοσιογράφο να του απαντά: «Έγινε θέμα σε όλα τα κανάλια», «και τι έγινε; Τελείωσε. Έχεις όρεξη για συζήτηση; Ε άντε τώρα» απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Μπουτάρης συνέχισε με τις δηλώσεις του για την Εθνική Επέτειο και την στρατιωτική παρέλαση λέγοντας: «Είναι πολύ καλό που έχουμε την παρέλαση σήμερα χωρίς κάγκελα, αρκεί τα αεροπλάνα να μην περάσουν πάνω από την πόλη, να περάσουν πάνω από τον κόλπο. Εγώ είμαι εναντίον των μαθητικών παρελάσεων, αλλά οι στρατιωτικές είναι τιμητικές».

Δείτε το βίντεο του Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση