GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

θέλουν μόνο πρόσφυγες-μοντέλα - ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη προκαλεί φωτογράφιση με μοντέλα ντυμένα πρόσφυγες να "παλεύουν" με Ούγγρους αστυνομικούς. Ο ...

Οι Ούγγροι θέλουν μόνο πρόσφυγες-μοντέλα - ΦΩΤΟ
Αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη προκαλεί φωτογράφιση με μοντέλα ντυμένα πρόσφυγες να "παλεύουν" με Ούγγρους αστυνομικούς.
Ο φωτογράφος Νόρμπερτ Μπάσκα από την Ουγγαρία που ειδικεύεται σε φωτογραφήσεις μόδας, εμπορικών και κινηματογραφικών διαφημίσεων και editorials περιοδικών έβαλε τα μοντέλα να ποζάρουν ως πρόσφυγες, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι ζώντας στην Ουγγαρία και βιώνοντας καθημερινά την προσφυγική κρίση αποφάσισε να κάνει αυτή τη φωτογράφιση για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το θέμα.
«Η φωτογράφιση δεν έχει σκοπό να ωραιοποιήσει αυτή τη ξεκάθαρα κακή κατάσταση, αλλά να επιστήσει την προσοχή στο πρόβλημα και να κάνει τους ανθρώπους να το σκεφτούν», λέει ο Μπάσκα στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογράφιση.

Δείτε επίσης:
Ο θαυμαστής που τρόμαξε την Κίρα Νάιτλι
Τέιλορ Σουίφτ και Κιμ Καρντάσιαν στην κορυφή του… Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση