GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Θα κερδίσω τον Τσίπρα αν εκλεγώ αρχηγός – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μετά την πρωινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που έκανε δεκτή την ένστασή ...

Άδωνις: Θα κερδίσω τον Τσίπρα αν εκλεγώ αρχηγός – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μετά την πρωινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που έκανε δεκτή την ένστασή του. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, τόνισε ότι αντίπαλός του, είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η απόφαση της ΚΕΦΕ η χθεσινή, ήταν τυπικώς ορθή. Ήταν δικό μου σφάλμα το ότι καθυστέρησα και δεν ενημέρωσα ότι θα έχω αυτή την ολιγόλεπτη καθυστέρηση», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και ο Απόστολος Τζιτζικώσας μετά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαστε αγαπημένοι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές. Είμαστε συναγωνιστές με κοινό στόχο να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη».

«Αντίπαλός μου είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο σας διαβεβαιώνω ότι θα κερδίσω, αν οι νεοδημοκράτες με εκλέξουν αρχηγό τους», είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση