GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προσφυγική τραγωδία στο Αιγαίο

Νεκρά εντοπίστηκαν δύο μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια διάσωσης 38 προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μυτιλήνης και μεταφέρθηκαν σ...

Νέα προσφυγική τραγωδία στο Αιγαίο

Νεκρά εντοπίστηκαν δύο μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια διάσωσης 38 προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μυτιλήνης και μεταφέρθηκαν στο Μόλυβο για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Εν τω μεταξύ επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αγαθονήσι όπου αγνοούνται τρία παιδιά και μία ηλικιωμένη γυναίκα, που σύμφωνα με αναφορές επέβαιναν σε βάρκα με πρόσφυγες. Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 87 μποφόρ. Πρόκειται για δύο αγοράκια 1 και 5 ετών, ένα κοριτσάκι 1 έτους και μία γυναίκα 61 ετών.

Στη Σάμο δύο σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο της Frontex  αναζητούν δύο πρόσφυγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων, οι αγνοούμενοι είναι δύο άντρες που επέβαιναν σε βάρκα η οποία έφτασε το πρωί στο νησί στην περιοχή Πεταλίδες.

(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση