GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόλαση τα αποδύτηρια του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα χάνοντας με κάτω τα χέρια στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με μία εμφ...

Κόλαση τα αποδύτηρια του ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα χάνοντας με κάτω τα χέρια στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με μία εμφάνιση που απογοήτευσε για άλλη μια φορά τους φίλους του "τριφυλλιού".

Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν στο ματς χωρίς νεύρο, πάθος, χωρίς φαντασία και όπως ήταν λογικό, παραδόθηκαν σε έναν ανώτερο και πολύ πιο ορεξάτο ΠΑΟΚ.

Φυσικά, η ήττα αυτή που φέρνει τον Παναθηναϊκό στο -6 μόνο ...αναίμακτη δεν ήταν, καθώς μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, όπου ακούγοντας φοβερές φωνές, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μάλωναν μεταξύ τους και οι φωνές τους έφταναν μέχρι και έξω από τα αποδυτήρια, ενώ σε κάποια φάση προσπάθησε και ο Γιάννης Αναστασίου να τους επιβληθεί φωνάζοντας κι αυτός πολύ δυνατά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σαραβάκος βγήκε σοκαρισμένος από τα αποδυτήρια μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβαινε, ενδεικτικό του πόσο άσχημη είναι πλέον η κατάσταση και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ.

1 σχόλιο

  1. Ο Μαρινάκης φταίει γιά όλα καί πρέπει νά καταγγελθεί καί στήν UEFA καί στήν FIFA καί στήν Ιντερπολ.Γιά νά πάει μπροστά ο Παναθηναικός πρέπει νά ορίζεται διαιτητής η ο Αλαφούζος η ο Άναστασίου καί νά αποβάλλονται τουλάχιστον 2 παίκτες τών αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση