GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευχή του Βουλγαράκη για τη ΝΔ

Την κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κούρσα της διαδοχής, για την ηγεσία του κόμματος, σχολίασε με ανάρτηση του ...

Η ευχή του Βουλγαράκη για τη ΝΔ
Την κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κούρσα της διαδοχής, για την ηγεσία του κόμματος, σχολίασε με ανάρτηση του στο Facebook, ο Γιώργος Βουλγαράκης, εκφράζοντας παράλληλα, τη στήριξη του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:
«Το ότι θεωρώ πως στην παρούσα φάση ο πιο ενδεδειγμένος Πρόεδρος για τη ΝΔ είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προφανώς δεν είναι είδηση.
Το κόμμα πρέπει να ηρεμήσει, να ξαναμαζευτεί, να ανοιχτεί σε όλα του τα στελέχη και να εκπέμψει ξανά ένα καθαρό ιδεολογικό στίγμα.
Κατά τη γνώμη μου, αυτό μόνο ένας άνθρωπος που μιλά με ολόκληρη τη ΝΔ μπορεί να το κάνει.
Ασφαλώς, σέβομαι τη θεμιτή φιλοδοξία όλων των στελεχών που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν την προεδρία και εκτιμώ τη διάθεση τους για προσφορά.
Επειδή, ωστόσο, θεωρώ ότι η ενότητα είναι πάνω απ όλα, δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα σε ότι αφορά τα εσωκομματικά.
Εύχομαι και ελπίζω η ΝΔ να βγει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία και να ξαναγίνει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που ξέραμε.
Καλή επιτυχία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση