GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια υποχρέωση έχει ο Τζιτζικώστας απέναντι στον Λαζόπουλο...

Διονύσης Καραχάλιος Ο Απ. Τζιτζικώστας έχει υποχρέωση (και μου κάνει εντύπωση ότι δεν το έχει κάνει, παρ' ότι, ήδη, έχουν περάσει 3 ...

Διονύσης Καραχάλιος
Ο Απ. Τζιτζικώστας έχει υποχρέωση (και μου κάνει εντύπωση ότι δεν το έχει κάνει, παρ' ότι, ήδη, έχουν περάσει 3 ημέρες από την δημοσίευση του γνωστού λιβελογραφήματος) να ΑΡΝΗΘΕΙ την στήριξη, που του παρέχει ο γραφικός Λαζόπουλος.
Ο ξετσίπωτος γελωτοποιός ας ασχοληθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανήκει, με αυτόν τον συρφετό που του ταιριάζει και τον οποίο "εκπροσωπεί" ηθικά, πολιτικά και κοινωνικά..... Δεν είναι δυνατόν να θέλει να επηρεάσει τους νεοδημοκράτες ο θρασύτατος αυτός σαχλοδιασκεδαστής, που χλευάζει τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας για "τσίρκο Μεντράνο" και για .... "φλούφληδες της Μυκόνου" !
Ποιός; ο πρώτος Φλούφλης (ναι! με κεφαλαίο Φ) ... Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται ως τιμητής των πάντων αυτός ο αναιδής καραγκιοζάκος, με τις πάμπολλες ιδιατερότητες και τις γεμάτες τσέπες, από την εκμετάλλευση των δυστυχισμένων, που τον θαυμάζουν και τον έχουν κάνει "ήρωα" και "πρότυπο", γελώντας με τις χιλιοειπωμένες σαχλαμάρες του και τους ανόητους εξυπναδισμούς του... Απόστολε Τζιτζικώστα οφείλεις να διαχωρίσεις την θέση σου από αυτόν τον υπερφίαλο αβανταδόρο του ΣΥΡΙΖΑ και να ξεκαθαρίσεις ότι, τέτοιου είδους στήριξη προσβάλλει και τη Νέα Δημοκρατία και εσένα προσωπικά. Τελεία και παύλα!

1 σχόλιο

  1. Πηγες στο συλλαλητηριο για το ασφαλιστικο χθες η εψαχνες τα οικονομικα του Λαζοπουλου και τα εσωρουχα του Τζιτζικωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση