GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια του Οκτωβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή Ζητήματα προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών φαίνονται να είναι γενικώς τονισμένα κατά τη διάρκεια τ...

Τα ζώδια του Οκτωβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

Ζητήματα προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών φαίνονται να είναι γενικώς τονισμένα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2015, σ’ έναν μήνα όπου η διπλωματική οδός και η εξεύρεση της χρυσής τομής φαντάζουν επιβεβλημένες επιλογές πορείας πλεύσης.

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό επιζητεί εγκράτεια και διπλωματική- εφεκτική στάση, τουλάχιστον έως τις 10/10, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα και ανούσιες – αλλά καταστροφικές- παρεξηγήσεις.

 

Οι πρώτες οκτώ ημέρες του μήνα δίνουν προβάδισμα όσον αφορά στην εύνοια περί τα οικονομικά ή / και συναισθηματικά θέματα στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που γεννήθηκαν μετά τις 15/4, μετά τις 17/8, μετά τις 17/12 και μετά τις 14/2, αντίστοιχα.

Από τις 9/10 και εξής, η εύνοια σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο αφορά τους Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γενέθλια έως τις 13/9, έως τις 11/5,  έως τις 11/1 και έως τις  11/3, αντίστοιχα.

Βεβαίως, περισσότερο ευεργετημένοι κατά το μήνα Οκτώβριο και κυρίως εκεί κοντά στις 22-23-24/10 θα είστε όσοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) γεννηθήκατε συγκεκριμένα στις: 3-4-5/5, 5-6-7/9, 3-4-5/1, 5-6-7/7, 5-6-7/11,  3-4-5/3. Αυτό σημαίνει πως οφείλετε να κυνηγήσετε και να προσπαθήσετε με θετικό πνεύμα οτιδήποτε επιθυμείτε, γιατί υπάρχουν σαφείς προϋποθέσεις κέρδους (ηθικού / υλικού/ συναισθηματικού) κοντά στις 23 Οκτωβρίου 2015.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Τοξότες (κυρίως του α’ και β’ δεκαημέρου) θεωρήστε πως, κατά το μήνα Οκτώβριο, μπορείτε να διεκδικήσετε με εποικοδομητικό τρόπο, υγιή ορμή κι αποφασιστικότητα κάθε στόχο σας. Φυσικά, εσείς οι Παρθένοι και οι Τοξότες οφείλετε να εστιάσετε ιδιαίτερα στη διπλωματία και στη στρατηγική, έτσι ώστε ν’ αποφύγετε συγκρούσεις / ζημίες προερχόμενες από βιασύνη ή από αλαζονική στάση. Μέρες που μπορούν να φέρουν μεγαλύτερες επιτυχίες και να βοηθήσουν στην επίτευξη των πάσης φύσεως στόχων είναι κυρίως οι 14, 15, 16, 17  και 18 Οκτωβρίου 2015. Και πάλι, το φιλέτο της τύχης εδώ ανήκει στους γήινους, αλλά και σε αρκετούς υδάτινους που έχετε γενέθλια κοντά στις 3/5, 5/9, 3/1, 5/7, 5/11, 3/3.

Νευρικότητα, εντάσεις, προβλήματα στην οικογένεια / στις σχέσεις / στις συνεργασίες / στο γάμο,  αλλά και λανθασμένη διαχείριση λόγω ανυπομονησίας ή κακοδιαθεσίας αφορούν πιθανώς κατά το μήνα Οκτώβριο εσάς που γεννηθήκατε με ζώδιο (Ήλιο) ή ωροσκόπο στους  Διδύμους είτε στους Ιχθύς (κυρίως στο α’ και β’ δεκαήμερο). Πιο δύσκολες ίσως διαφαίνονται οι καταστάσεις για κάποιους Διδύμους ανάλογα με όλο το προσωπικό ωροσκόπιο (α’ και β’ δεκαημέρου), περισσότερο όμως για τους Διδύμους της 21-22-23-24-25/5 και της 28/5  και για τους Ιχθύς της 19-20-21-22-23/2 και της 26/2, αν πρέπει να γίνω ακόμα πιο συγκεκριμένη στη σχετική ομαδοποίηση.

Πιέσεις  / διλήμματα / ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, αλλά και αναγκαιότητα για συναίσθηση ευθύνης, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά ή αποδοχή ασφυκτικών συνθηκών «εγκλεισμού» , αλλά και διαχείριση των ξαφνικών αλλαγών κι εντάσεων ζητάει το σύμπαν από τους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) και από τους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γενέθλια συγκεκριμένα στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα: 22-25/5, 24-27/8, 23-26/11, 20-23/2, 6-9/4, 8-11/7, 9-12/10, 6-9/1.

Ο Ποσειδώνας χαρίζει έμπνευση, διαίσθηση, ρομαντισμό, ιδεαλισμό, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, θρησκευτικότητα και δοτικότητα σε πολλούς Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ταύρους, αλλά και σε κάποιους (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο) Παρθένους και Ιχθύς, κυρίως γεννημένους (πολύ κοντά) στις: 29/6, 30/10, 29/12, 27/4, 30/8, 26/2.

Παράλληλα, οι διελεύσεις επιφυλάσσουν πιθανώς συγχύσεις, αίσθηση ασθενικότητας, διλήμματα και προβληματικές / αρρωστημένες καταστάσεις στους Διδύμους, Τοξότες,  σε κάποιους (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο) Παρθένους, Ιχθύς και στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί (πολύ κοντά) στις: 28/5, 29/11, 30/8, 26/2, 12/4, 14/7, 15/10, 12/1.

Επικοινωνία, εμπόριο, συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις, διπλωματικές επαφές, πάσης φύσεως συνδιαλλαγές, συνεννοήσεις και μικρές συμφωνίες έχουν φυσικά καλύτερη προοπτική μετά τις 10/10, ενώ μέχρι αυτήν την ημερομηνία συμφέρουν οι έννοιες της οργάνωσης και της επαναδιαπραγμάτευσης. Ως ζώδια ή ωροσκόποι, κατά το μήνα Οκτώβριο 2015 ευνοούνται κυρίως στη θεματολογία της παραγράφου κυρίως οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Περισσότερο βεβαίως ευεργετημένοι από αυτήν την ομάδα θα αποδειχθείτε οι Λέοντες, ενώ όσον αφορά στην έννοια της οργάνωσης και της καθημερινής διαχείρισης / τακτοποίησης εκκρεμοτήτων κερδίζετε σταθερά οι Ταύροι (ζώδια κι ωροσκόποι). 

 

Από τις 13/10 και για τις επόμενες είκοσι οκτώ ημέρες ένας νέος κύκλος πραγμάτων με σημαντικές ευκαιρίες αφορά κυρίως τους Διδύμους και τους Υδροχόους, αλλά και τους Τοξότες και τους Λέοντες που γεννήθηκαν κοντά στις 10/6, κοντά στις 8/2, κοντά στις 11/12 και κοντά στις 11/8, αντίστοιχα. Παράλληλα, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννηθήκατε γύρω στις 9/4, 11/7, 12/10, 9/1, οφείλετε να επιδείξετε υπομονή και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές που φέρνει η συγκυρία.

Παρομοίως, φανείτε συνετοί και στωικοί με τις εξελίξεις, αν είστε Δίδυμοι της 25/5, Παρθένοι της 27/8, Τοξότες της 26/11, Ιχθύες της 23/2 .

 

Στις 27/10 πραγματοποιείται μια πανσέληνος παντοδύναμη και άξια λόγου, ικανή να φέρει μια κορύφωση στις εξελίξεις με ιδιαιτέρως θετικές, δημιουργικές, χαρμόσυνες ειδήσεις, τόσο σε πρακτικό / υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, κυρίως για τους Ταύρους της 22-23-24/4, Λέοντες της 25-26-27/7, Σκορπιούς της 26-27-28/10, Υδροχόους της 23-24-25/1, Διδύμους της 8-9/6, Παρθένους της 10-11/9, Τοξότες της 10-11/12, Ιχθύς της 8-9/3. Όπως είναι βεβαίως φυσιολογικό, το «χρώμα» του φεγγαριού ως προς το αποτέλεσμα που επιφέρει σε καθέναν αλλοιώνεται αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη κάθε φορά (ανάλογα δηλαδή με την ημερομηνία – χρονολογία – ώρα- και τον τόπο γέννησης καθενός ξεχωριστά).

Το ίδιο φεγγάρι βοηθάει στην ομαλή και θετική ολοκλήρωση σχετικά με τις υποθέσεις των Παρθένων της 26-27-28/8, Αιγόκερων της 25-26-27/12, Ιχθύων της 22-23-24/2 και Καρκίνων της 24-25-26/6.

Οι διελεύσεις γενικότερα δίνουν τύχη ή προστασία κατά το μήνα Οκτώβριο 2015 διαδοχικά πρωτίστως στους γήινους (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), που έχετε γενέθλια στα εξής χρονικά διαστήματα: 1-7/5, 3-9/9, 1-7/1.

Έρωτας, δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, υλοποίηση επιθυμιών, χαρές από τα παιδιά φέρνουν χαμόγελο κυρίως στους Ταύρους (ζώδιο / ωροσκόπο).

Κυνηγήστε το χρήμα και την ηθική επιβράβευση οι Λέοντες είτε οι έχοντες Λέοντα ωροσκόπο.

Ταξίδια, επιτυχία σε διαγωνισμούς ή άλλες φιλοδοξίες, επέκταση, ανώτερη γνώση και μόρφωση, προώθηση σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή καλή έκβαση σε νομικές υποθέσεις και θετικές εξελίξεις / ειδήσεις από το / στο Εξωτερικό αφορούν  ως έννοιες κυρίως τους Αιγόκερους και Παρθένους (ζώδιο / ωροσκόπο).

 

Τέλος, προσωπικές σχέσεις (σταθερές σχέσεις/ γάμος / διαπροσωπικές σχέσεις) και επαγγελματικές συνεργασίες (συνεταιρισμοί) προωθούνται και τίθενται σε καινούργιες βάσεις για τους Ιχθύς (ζώδιο / ωροσκόπο).

Κριός (ζώδιο / ωροσκόπος): φρόντισε να κάνεις την καθημερινότητά σου ποιοτικότερη σε κάθε επίπεδο και βρες τρόπους να φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σου. 

Δίδυμοι (ζώδιο / ωροσκόπος): άλλαξε οτιδήποτε θα ήθελες με τον τρόπο που σε εκφράζει στο χώρο σου (σπίτι / ακίνητο / επαγγελματική έδρα) ή στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, έτσι ώστε να νιώσεις την απαραίτητη ανανέωση.

Καρκίνος (ζώδιο / ωροσκόπος): επένδυσε στην επικοινωνία, στο εμπόριο,  στη γνώση- επιμόρφωση, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις ή συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου σε κάποιες μετακινήσεις / εκδρομές. Φρόντισε το υπάρχον ή άλλαξε (αγόρασε) το αυτοκίνητο / μηχανάκι που σου αρέσει.

Ζυγός (ζώδιο / ωροσκόπος): κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες ή τους ανθρώπους που λειτουργούν σαν άγγελοι και σε υποστηρίζουν. Προετοίμασε το επόμενο βήμα στο σχέδιό σου. Δούλεψε με έμπνευση, αλλά και στρατηγική και άνοιξε τα χαρτιά σου τόσο… όσο…

Σκορπιός (ζώδιο / ωροσκόπος):  προώθησε τις καινούργιες σου ιδέες (σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα) χωρίς φόβο / πάθος. Αναγνώρισε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι / σύμμαχοι και επίλεξέ τους μετά προσοχής. Βρες την ανανέωση στους χώρους / στις δραστηριότητες που σε εκφράζουν.

Τοξότης (ζώδιο / ωροσκόπος): δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε οτιδήποτε αποτελεί για εσένα πρωταρχικό στόχο / βασική και πλέον σημαντική προτεραιότητα  ζωής αυτήν την εποχή (καριέρα / οικογένεια).

Υδροχόος (ζώδιο / ωροσκόπος): δες με ποιες μεθόδους μπορείς να φέρεις κέρδος είτε ισορροπία στα οικονομικά σου αποθέματα, αλλά και στην ψυχο-συναισθηματική σου κατάσταση.

Ευχές για έναν εποικοδομητικό μήνα σε όλες κι όλους!

 

*Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

- Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Παρακολούθησε τις προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2015 στην εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση