GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλικαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα πέτυχε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας δύσκολα την Αρμάνι με σκορ 71-66. Αν ...

Παλικαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα πέτυχε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας δύσκολα την Αρμάνι με σκορ 71-66.

Αν και οι Ιταλοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον δαιμόνιο Τζεντίλε, που τελείωσε το ματς με 24 πόντους, οι ″ερυθρόλευκοι″ με κύριο όπλο την καλή τους άμυνα κατάφεραν να ″αποδράσουν″ με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα, με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη να πετυχαίνουν σπουδαία καλάθια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και τον Γιανγκ να βοηθάει με κρίσιμες άμυνες.

Ο Γιανγκ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν ο Πρίντεζης με 16 και ο Σπανούλης με 14.

Επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, την ερχόμενη Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κόντρα στη γαλλική Λιμόζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση