GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήσεις υπουργών ζητάει και ο Νικολόπουλος...

«Στα θετικά της κυβέρνησης θα λέμε "ναι", στα αρνητικά "όχι"», είπε από το στούντιο του Αlpha 989 ο Νίκος Νικολόπουλο...

«Στα θετικά της κυβέρνησης θα λέμε "ναι", στα αρνητικά "όχι"», είπε από το στούντιο του Αlpha 989 ο Νίκος Νικολόπουλος.
«Αν θιγεί το τρίπτυχο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και δεν τα βάλει με τους έχοντες, αν δω να οδηγούν κι άλλους χιλιάδες Έλληνες στην ακραία φτώχεια και συνεχίσουμε να μιλάμε αριστερά ή φιλολαϊκά αλλά να πράττουμε ακροδεξιά και ακρο-νεοφιλελεύθερα, τότε δεν θα είχα καμία θέση», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. 
«Ο Αλεξιάδης είναι ένας καλός υπουργός αλλά έχει τα αναμμένα κάρβουνα στα χέρια του. Αν η κυβέρνηση αυτή δεν τα βάλει πραγματικά με εκείνους που έχουν συμμαχήσει ύποπτα τις βραδινές ώρες μαζί τους , φίδι που τους έφαγε», πρόσθεσε.
«Από μένα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Τσίπρας, πρέπει να φοβάται από τα λάθη και τους στενούς συνεργάτες...», είπε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση έχει 180 βουλευτές, έχει ‘’πάγκο" μεγάλο. Έχει τη Φώφη, το Λεβέντη, τον Ποτάμι».
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος δήλωσε ότι «πρέπει να παραιτηθούν οι δύο υπουργοί των οποίων ελέγχεται το "πόθεν έσχες’’. Με κάθε σεβασμό στους νόμους της πολιτείας, δεν μπορεί να έχει άλλη μεταχείριση ο ένας άλλη ο άλλος. Ο Φλαμπουράρης εμπιστεύεται το λογιστή του».
«Για τον Χαϊκάλη, για 5 χιλιάδες ευρώ, γινόταν της κακομοίρας. Τώρα με το εκατομμύριο δεν ξέρει καμία ‘’παρθένα’’ τίποτα. Ο Νόμος λέει 3-5 χρόνια φυλάκιση. Πώς λοιπόν μιλάς για κάθαρση; Λέω στον πρωθυπουργό να απαντήσει και να πει τι θα κάνει, γαργάρα; Θα πει ότι είπε ο Καμμένος; «έξω Παύλο»; Αν δεν το πει, θα κριθεί ο Αλέξης», πρόσθεσε.
«Είμαι έτοιμος να πέσω στη φωτιά με τον Ν. Παππά γιατί πρέπει να μπει μια τάξη στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο. Εμένα μου λέτε θα κατάσχουν το μισθό οποιουδήποτε δεν έχει να πληρώσει ή το μισθό γιατί είναι ποινικό το αδίκημα. Δεν έχει ο Μπόμπολας ή ο Ψυχάρης να πληρώσει; Τι είναι στο συσσίτιο του Παππά της ενορίας;», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.
Αναφερόμενος στα προαπαιτούμενα, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι «ερχόμαστε εμείς, η πρώτη φορά αριστερά σήμερα και σήμερα έρχεται άρθρο που λέει καταργείται αυτό που ψηφίσατε εσείς και η ισχύς του παρόντος νόμου ισχύει από τότε που ψηφίστηκε ο προηγούμενος νόμος Στρατούλη. Αν αυτό δε λέγεται πολιτική ξευτίλα τότε πως λέγεται;».
Τέλος, αναφερόμενος στην επίσκεψη Μοσκοβισί, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε: «στενοχωρήθηκα, δεν έρχεται ο Μοσκοβισί και ποιος θα πει στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τι να ψηφίσουν; Θα διαβάσουν ΤΑ ΝΕΑ;», ενώ για τις εξελίξει στη ΝΔ σχολίασε : «Δεν ήξερα ότι ξέρει γαλλικά ο Βαγγέλης. Ο λαός λέει η φτώχεια φέρνει γκρίνια». «Για να κάνεις αντιπολίτευση πρέπει να κάνεις αυτοκριτική πρώτα, να ζητήσεις συγγνώμη, ελάτε να δούμε πως θα συγγενέψουμε πάλι. Μέτρησα πόσοι ψήφισαν τον Κ. Καραμανλή και πόσοι την μεταλλαγμένη ΝΔ. Ξε-συγγενέψαμε 1.852.832 Έλληνες πολίτες ΝΔκράτες. Ο Μεϊμαράκης είπε τι κάνατε εδώ μου δώσατε τα ρημαγμένα κομματικά ταμεία. Αφήστε τα γαλλικά γιατί αυτά καλύπτουν τα άλλα. Τα 180 εκατομμύρια που χρωστάει στα θαλασσοδάνεια θα τα πληρώσετε εσείς ή η κυρία Κατίνα που μας ακούει;», πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος...


    Ψηφίσαν 225 και βουλευτές το μνημόνιο του ΤΣΙΠΡΑ;.... Που στην ουσία δεν υπάρχει 1-2-3 μνημόνιο ΑΛΛΑ ΈΝΑ που συνεχίζει ..

    Βλέπω δυστυχώς την χρυσή αυγή να καλπάζει ..ΚΑΙ ευτυχώς που είναι ΗΛΊΘΙΟΙ, διότι σε κάθε εκλογές οι σερβερ αλλάζουν τα ποσοστά τους ( Ο Μειμαράκης κάτι ξέρει από εταιρείες Αποτελεσμάτων για αυτό και έκανε ΝΤΟΥ στον Παπαμιμίκο) ...

    ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΊΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ σήμερα είναι για τα σκουπίδια... είστε τυχεροί η της ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΦΑΒΛΟΚΡΑΤΙΑΣ που χάσανε της εκλογές διότι αυτοί που θα φύγουν με τα ελικόπτερα είναι οι ΤΖΥΡΙΖΑΝΕΛ...

    Πιστεύει ΑΛΉΘΕΙΑ ότι αν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΎΡΙΟ ότι θα ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΎΡΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ;;; Αν ναι με ποιους Πολίτες; ποιοι θα πληρώνουν φόρους; ασφαλιστικές εισφορές; δάνεια ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ;..

    Πείτε στον κόσμο ότι είμαστε εκτός Ευρώ και έχομε όλοι από μια κάρτα με ΜΟΝΑΔΕΣ (που τις λένε ευρώ) και κάνουμε συναλλαγές ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.... Το μείγμα είναι εκρηκτικό και θα φέρει μεγάλες ανεξέλεγκτες εκρήξεις ..δεν ζεις με 300 μονάδες σύνταξη και 500 μονάδες μισθό.... πάμε για μεγάλα γεγονότα...ΌΤΑΝ ΛΈΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ με εκβίασαν και υπέγραψα αυτά τα ΜΕΤΡΆ είναι αιτία ΠΌΛΕΜΟΥ ...Και ο κάθε Ελληνας θα πρέπει να προστατέψει την οικογένεια του, το κράτος και τους Ελληνικούς θεσμούς ..σύνταγμα, πρόεδρο δημοκρατίας, πρωθυπουργό ,πολίτικους ...ακόμα και με ΑΊΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση