GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια Σιούφα στον Μεϊμαράκη

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ορισμένοι στην Ευρώπη αδυνατούν να κατανοήσουν την έκταση, την ...

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ορισμένοι στην Ευρώπη αδυνατούν να κατανοήσουν την έκταση, την οξύτητα και τις συνέπειες για τις χώρες πρώτης εισόδου του μεταναστευτικού κύματος που κατακλύζει την ήπειρο. Ιδιαίτερα μάλιστα για τις χώρες όπως η Ελλάδα που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες υποδοχής και φιλοξενίας του μεγάλου αριθμού των προσφύγων και μεταναστών.
Άδικη κριτική στην Ελλάδα για το θέμα αυτό είναι απαράδεκτη από όπου και αν προέρχεται. Αντιβαίνει την κοινή λογική και αδικεί πρώτιστα τις θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αρχές της αλληλεγγύης και της επικουρικότητας που οικοδόμησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στην αντιπροσωπεία της, στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη και για την αντίσταση που προβάλλουν στην άδικη κριτική και για τη καταψήφιση των σχετικών κειμένων».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση