GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαφούζος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Αναστασίου

Από το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε το Κορωπί και είδε την προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από το κρίσιμ...

Αλαφούζος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Αναστασίου
Από το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε το Κορωπί και είδε την προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από το κρίσιμο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Μάλιστα, αργότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αποφάσισε να ταξιδέψει για την ακριτική πόλη αύριο και να δει από κοντά το ματς.

Ο κ. Αλαφούζος, μιλώντας σήμερα στους ποδοσφαιριστές, επανάλαβε για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στον Γιάννη Αναστασίου. «Θέλω να είστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι προπονητής σας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει. Συνεπώς, σας καλώ να σεβαστείτε την επιλογή της διοίκησης. Συνεχίζουμε με τον κ. Αναστασίου και θέλω όλοι σας να το ξέρετε και να μη διαβάζετε τα όσα γράφονται», είπε, αρχικά, ο πρόεδρος της ομάδας για να συνεχίσει:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά, αλλά είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά όλοι κρίνεστε. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί, με ομαδικό πνεύμα, μαχητικότητα, βελτίωση και αμοιβαίο σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει τέτοιες αντιξοότητες να τις ξεπερνά».

Στη συνέχεια, ο κ. Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές το πριμ για το οποίο σας γράψαμε νωρίτερα. Πριμ που θα… εισπραχτεί, αν οι «πράσινοι» νικήσουν αυριο στα Πηγάδια και στη συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΠΑΕ φρόντισε αμέσως να μην επιβεβαιώσει την είδηση, τονίζοντας ότι τα όσα λέγονται στα αποδυτήρια μένουν εκεί.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας εξέφρασε και κάποια παράπονα για τις διαρροές στον Τύπο. «Δεν γίνεται όλα όσα λέγονται εδώ ή όλα όσα δοκιμάζει ο προπονητής να γίνονται γνωστά στους δημοσιογράφους», είπε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι «αυτά θα πρέπει να σταματήσουν, γιατί μας βλάπτουν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση