GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση με δημοσιογράφους και άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το lesvospost.com, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αλέξης Τσίπρας και Βέρνερ Φάιμαν έφτασαν στο δημαρχείο της Μυτιλήνης. Τη στιγμή που δημο...

Ένταση με δημοσιογράφους και άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το lesvospost.com, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αλέξης Τσίπρας και Βέρνερ Φάιμαν έφτασαν στο δημαρχείο της Μυτιλήνης.

Τη στιγμή που δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ επιχείρησαν να περάσουν μέσα στο κτίριο, άνδρες της ασφάλειας που συνόδευαν τους δύο ηγέτες τούς απέτρεψαν την είσοδο.

Για μερικά λεπτά επικράτησε ένταση και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα μέσα στο δημαρχείο εισήλθαν επιλεκτικά Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι καθώς και το αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον κ Φάιμαν. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν δεν επετράπη η είσοδος στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Λέσβο.

Τσίπρας και Φάιμαν από το μπαλκόνι του δημαρχείου συνέστησαν ψυχραιμία, μάλιστα ο πρωθυπουργός απαντώντας σε δημοσιογράφο τοπικού καναλιού της Μυτιλήνης είπε: «Με αυτήν την συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση