GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια μεταξύ προσφύγων σε κέντρα υποδοχής στη Γερμανία

Συγκρούσεις σημειώθηκαν χθες, Τρίτη, το βράδυ μεταξύ προσφύγων διαφόρων εθνικοτήτων σε κέντρα υποδοχής στο Αμβούργο και το Μπραουνσβάιγκ, ...

Επεισόδια μεταξύ προσφύγων σε κέντρα υποδοχής στη Γερμανία
Συγκρούσεις σημειώθηκαν χθες, Τρίτη, το βράδυ μεταξύ προσφύγων διαφόρων εθνικοτήτων σε κέντρα υποδοχής στο Αμβούργο και το Μπραουνσβάιγκ, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για τη χρησιμοποίηση πυροβόλου όπλου, όπως αναφέρει η Frankfurter Allgemeine.
Στο Αμβούργο περίπου 30 Αλβανοί συνεπλάκησαν με Αφγανούς, με κάποιους από τους πρόσφυγες να χρησιμοποιούν σιδηρολοστούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναφέρθηκαν και αρκετοί τραυματισμοί.
Ένας εκ των τριών συλληφθέντων σύμφωνα με μαρτυρίες έβαλε ένα πιστόλι στον κρόταφο ενός πρόσφυγα, όμως παρά τις έρευνες το όπλο δεν βρέθηκε.
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν μετά τον καυγά ενός Αφγανού με έναν Αλβανό, τα αίτια του οποίου όμως δεν είναι γνωστά.
Στο Μπραουνσβάιγκ της Κάτω Σαξονίας η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει όταν ξέσπασαν ταραχές μεταξύ Αλγερινών και Σύρων στις οποίες συμμετείχαν 300 με 400 πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αιτία της αντιπαράθεσης ήταν μερικά αντικείμενα που φέρονται να έχουν κλαπεί. Η αστυνομία επενέβη με 60 άνδρες και σύντομα αποκαταστάθηκε η τάξη χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση